Intre tine si rau – Episoadele 22-23-24 (rezumat)

0 1,431

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Dila îi spune lui Kuzgun că nu va face nici o afacere cu el fiindcă nu este un om de încredere, de aceea îl va alege pe Ali. Bineînțeles că Bora este de acord.
Ali îi plătește datoria lui Kartal pentru a-i câștiga încrederea.
Dila este invitată să se întâlnească cu Dervis iar el îi spune că nu are de ales și va trebui să lucreze cu Kuzgun.
Dila îi spune lui Bora că va face în așa fel încât Kuzgun să facă o greșeală și să fie dat afară de Behram. În acea seară ea încearcă să îl împiedice pe Kuzgun să facă transportul pentru Behram. Dervis o cheamă a doua zi și îi spune să se pregătească să suporte consecințele pentru că nu l-a ascultat. Dila îi spune să îi transmită lui Behram că ea nu va lucra cu Kuzgun, apoi pleacă.
Kuzgun îl caută pe Dervis și îi spune că vrea să vorbească cu Behram. Băiatul care îi servește cu ceai îi dă un bilet de la Behram în care i se spune că dacă vrea să obțină permisiunea de a lucra cu el va trebui ori să o omoare pe Dila ori să se căsătorească cu ea.

Bora îi cere și el lui Dervis să se întâlnească cu Behram iar Dervis aranjează să se întâlnească cu un tip care se dă drept Behram. Bora îi spune că dorește siguranța lui Rifat și vrea ca Kuzgun să fie pedepsit. Falsul Behram îi zice că Kuzgun este un candidat pentru un loc în afaceri dar trebuie mai întâi să treacă testul care i-a fost dat și atât siguranța lui Rifat cât viața Dilei și a familiei sale depind de ea și în primul rând Dila va trebui să învețe să asculte.
Kuzgun merge la biroul lui Dila să vorbească cu ea. Dila tocmai ieșise afară și voia să urce în mașină când apare Kuzgun. El vede că se apropie o mașină neagră și îi spune Dilei să intre repede în mașină apoi el urcă la volan și pleacă. Tipii încep să tragă cu arma dar ei scapă.
Dila îi mulțumește lui Kuzgun că i-a salvat viața dar îi spune că niciodată nu va mai avea încredere în el.
Kumru îl întâlnește pe Bora și îi dă o palmă. Ea îi zice că asta este pentru că a răpit-o pe mama ei și îi spune că a aflat secretul lui. El o întreabă care dintre ele iar ea îi spune că acela de care se teme cel mai mult, apoi pleacă.

Kuzgun îi spune lui Cihan că trebuie să îl răpească pe Ali, altfel toți vor muri, apoi Kuzgun merge să discute cu Dila. Îi spune că în câteva ore vor trebui să se căsătorească fiindcă așa vrea Behram. Dila îl întreabă cum o să facă asta iar el îi zice că va înțelege în câteva ore. Ea îi spune că preferă să moară decât să se căsătorească cu el dar Kuzgun îi zice că a doua zi la acea oră vor fi căsătoriți.
Cihan cu oamenii lui îl răpesc pe Ali. Dila și Bora merg în căutarea lui. Dila își dă seama că Kuzgun este cel care a făcut asta pentru a o convinge să se căsătorească. Bora îi spune Dilei că Behram îl protejează pe Kuzgun și din cauza aceasta l-a obligat să se căsătorească cu ea. Bora îi spune să nu se căsătorească cu el fiindcă îl va aduce înapoi pe Ali iar ea ii zice că orice s-ar întâmpla nu se va căsători cu Kuzgun niciodată.
Dila merge acasă la Kuzgun și îl întreabă dacă l-a răpit pe Ali pentru a o obliga să se căsătorească dar el îi zice să nu își facă griji pentru că oricum va fi o căsătorie falsă, doar pe hârtie, iar ea nu va putea fi soția lui niciodată chiar dacă ar vrea fiindcă este fiica lui Rifat.

Bora îl caută pe Ali toată noaptea dar fără nici un rezultat.
Dimineața, Dila se întoarce la Kuzgun și îi spune că acceptă, apoi merg împreună la starea civilă pentru a se căsători. El îi spune să nu își facă griji fiindcă în ziua în care îl va distruge pe Behram vor divorța dar până atunci el va fi pedeapsa ei iar ea va fi pedeapsa lui. Înainte de căsătorie, ea îi pune condiția să locuiască împreună cu familia ei pentru ca cei din jur, inclusiv familia ei să creadă că este o căsătorie adevărată.
Înainte cu o zi, Dila este abordată de o femeie de la procuratură care de ani de zile încearcă să îl prindă pe Behram Ea îi propune Dilei să lucreze sub acoperire, în felul acesta ar salva numele familiei sale iar tatăl ei va fi eliberat. Îi cere să se căsătorească cu Kuzgun și toată lumea va trebui să creadă că este o căsătorie reală.
După ce se căsătoresc, Dila îl sărută pe obraz, îl felicită și îi spune că îi va părea atât de râu pentru că a obligat-o să se căsătorească cu el și îl asigură că ea va fi sfârșitul lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata