Intre tine si rau – episoadele 42-43-44-45 (rezumat)

0 2,774

Când își revine, Kuzgun o vede pe Dila căzută jos iar telefoanele ei erau rupte pe podea. O strigă să se trezească și o ajută să se ridice. Când ajunge poliția, ei declară că Bora fusese ucis și tocmai voiau să îi anunțe.
Kartal fusese salvat de Kuzgun.
Seda era îngrijorată pentru el și l-a așteptat la garaj până s-a întors. Ali a mers să o ia pe Seda de acolo iar pe drum i-a spus că o înțelege că ea l-a anunțat pe Kuzgun că Kartal fusese răpit dar nu înțelege de ce l-a așteptat și a avertizat-o că îl va ucide.
Kuzgun primește un telefon și i se spune că Ferman știe că Behram trăiește și nu va afla nimic despre tatăl lui dacă nu îl ucide.

Kartal găsește dispozitivul de urmărire din mașina lui Kuzgun și îi spune. Kuzgun isi amintește că a văzut-o pe Dila într-o seară lângă mașina lui. Îi spune lui Kartal că îl va găsi el pe trădător și pune dispozitivul înapoi.
Mai târziu, Kuzgun cu ajutorul lui Cihan află că Selcuk e polițist sub acoperire și vrea să afle dacă Dila știe asta.
Selcuk merge la Dila să îi dea alt dispozitiv de urmărire fiindcă Kuzgun a pus pe cineva să îl strice pe celălalt.
Kuzgun află că Selcuk a fost acolo și bănuiește că i-a dat dispozitivul și îl caută între lucrurile lui Dila. Nu îl găsește însă în rucsacul ei găsește cadourile pe care ea i le-a cumpărat de ziua lui. Între ele este o casetă. Era cadoul pentru ziua când a împlinit 18 ani și conține un mesaj în care printre altele i-a spus că a scris jurnale. Kuzgun găsește apoi 4 jurnale și când le citește află că Dila a pus pachetul de droguri în casa lor.
Între timp Dila găsește caseta și își dă seama că Kuzgun a citit jurnalul. Se întoarce la vechea ei casă foarte supărată dar Kuzgun merge la ea și îi spune că nu e vina ei fiindcă era doar un copil și o îmbrățișează. Dila vrea să rămână acolo peste noapte fiindcă nu vrea să vadă pe nimeni. Kuzgun nu o lasă singură și rămâne cu ea. Dimineața el pleacă devreme iar când Dila iese din casă Meryem o vede și îi spune că Kuzgun este îndrăgostit de ea și numai ea îl poate salva. Îi zice că dacă îl iubește să nu îl părăsească niciodată fiindcă ar putea fi singura lui șansă să îl ajute să scape de viața întunecată în care trăiește.

Mai târziu Dila primește un mesaj de la Kuzgun în care i-a trimis locația unde o așteaptă. Când ajunge acolo, Dila găsește o cabană decorată de Kuzgun așa cum a descris-o ea în jurnal. Se îmbrățișează fericiți și rămân împreună peste noapte acolo.
Dila îi promite lui Kuzgun că nu îl va mai trăda niciodată.
Mai târziu Kuzgun primește un apel de la Behram. Dila îl întreabă ce a vorbit cu Behram iar el îi spune că se va întâlni cu el mâine în camera de hotel nr. 14. Când Kuzgun doarme, Dila iese afară și își verifică telefonul. Kudret i-a trimis un mesaj în care a întrebat-o dacă sunt noutăți. Dila îi răspunde că trebuie să se întâlnească mâine.

A doua zi, Kuzgun îi spune Dilei că merge să se întâlnească cu Behram și pleacă. După aceea Dila se întâlnește cu Kudret iar Kuzgun o urmărește.
Între timp poliția percheziționează camera de hotel nr. 14 dar nu găsesc pe nimeni fiindcă Kuzgun a mințit-o pe Dila ca să o testeze și să afle dacă colaborează cu poliția.
Behram îl sună pe Kuzgun și îi spune că Dila i-a trădat.
În același timp Kuzgun o vede pe Dila când îi dă telefonul lui Kudret dar fiind departe nu aude că îi spune că îl iubește și nu mai vrea să îl trădeze.
Atunci când Kudret i-a dat telefonul lui Dila, a pus un microfon pe el fiindcă nu avea încredere în ea și astfel i-a auzit vorbind de întâlnirea cu Behram în hotel. Din păcate, Kuzgun crede că Dila i-a spus lui Kudret de întâlnire.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.