Intre tine si rau – episoadele 59-60-61 (rezumat)

0 3,608

Kuzgun se întoarce în cartierul său și este întâmpinat de oameni cu aplauze. Toți erau fericiți pentru că le-a salvat cartierul.
Ferman merge în vizită la Kartal și îi spune că are dovezi pentru a fi eliberat din închisoare dar pentru asta va trebui să decidă dacă va fi de partea lui. Îi dă timp până seara să se hotărască.
Meryem le duce de mâncare copiilor din cartier. Gunes este și ea acolo cu copiii iar Meryem o invită la cină la ea acasă. Gunes acceptă bucuroasă. Meryem speră ca Gunes și Kuzgun să fie împreună.

Ferman are o înregistrare video din  momentul când Kuzgun l-a împușcat pe Behram.
‌Kuzgun îl vizitează pe Kartal iar el îi spune că Ferman are dovezi pentru a-l elibera de acolo. Kuzgun îi spune să stea departe de Ferman fiindcă este dușmanul lui și cu siguranță îi întinde o capcană iar dacă există dovezi îi promite că le va găsi și îl va ajuta să fie eliberat.
Nese merge la Sermin la birou și îi spune că știe că ea este în spatele articolului din ziar despre Dila și Kuzgun și la fel ca ea nici ea nu își dorește ca Dila și Ferman să se căsătorească.
Ferman îl convinge pe Kartal să lucreze pentru el. Îl sună și îl pune să asculte o discuție pe care Ferman o are cu Kuzgun. Ferman îi spune lui Kuzgun că îi va da dovezile cu care îl va putea elibera pe Kartal dar îi cere să renunțe la parteneriatul lor, însă Kuzgun nu este de acord.

Gunes pleacă acasă la Kuzgun pentru a lua cina cu el și cu familia lui iar Dila o urmărește. Când ajunge, Meryem o întâmpină iar mai târziu apare și Kuzgun. Dila se apropie de casă și îi vede pe toți la masă. Kuzgun o vede și o întreabă ce caută acolo iar Dila îi zice că avea ceva treabă în cartier. Gunes o privește pe Dila cu teamă fiindcă se teme să nu îi spună lui Kuzgun că este sora lui Ferman, apoi pleacă. Kuzgun o conduce pe Gunes la taxi apoi merge să discute cu Dila. El îi spune că este sigur că nu se va căsători cu Ferman fiindcă îl iubește pe el. Când ajunge acasă, Dila se confruntă cu Gunes. Dila o sfătuiește să renunțe la Kuzgun pentru că nu va fi niciodată fericită cu el. Gunes îi spune să nu se amestece în viața ei iar Dila îi zice că oricum Kuzgun este îndrăgostit de ea.

În ziua următoare este procesul lui Kartal. Dimineața devreme Kuzgun merge la Companie. Ferman a făcut în așa fel încât să fie foarte ocupat și să nu poată merge la proces.
Kartal este eliberat cu noile probe de la Ferman.
Kuzgun își dă seama că singura cale de a câștiga în fața lui Ferman este să își facă propria firmă de construcții și să angajeze bărbați din cartierul său.
Dila merge la biroul lui Ferman și îi spune că a luat o decizie și acceptă să se căsătorească cu el. Ferman este fericit și îi propune să se căsătorească cât mai curând posibil. El vrea să o sărute dar chiar atunci apare Kuzgun și îi întrerupe.
După ce Dila pleacă, Ferman îi spune lui Kuzgun că de aici înainte nu va mai lucra direct cu el și va trebui să lucreze cu reprezentantul său. În momentul acela, pe ușă intră fratele său Kartal. Kuzgun încearcă să îl convingă să renunțe să lucreze pentru Ferman dar Kartal nu vrea să îl asculte.

Între timp, Nese îi face o vizită lui Meryem. Îi spune că îi va arăta o scrisoare care conține un mare secret dar îi cere mai întâi să îi promită că nu le va spune niciodată lui Ferman și lui Kuzgun ceea ce va citi în acea scrisoare fiindcă dacă vor afla acel secret, viețile lor vor fi în pericol.
Scrisoarea era pentru Ferman de la mama sa și a fost scrisă în urmă cu 20 de ani. Meryem citește și află că Yusuf este adevăratul tată al lui Ferman, ceea ce înseamnă că Ferman și Kuzgun sunt frați. Meryem scapă scrisoarea din mână, apoi cade jos și își pierde cunoștința. În clipa aceea Kuzgun intră pe ușă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.