Intre tine si rau – episoadele 62-63-64 (rezumat)

0 4,183

Episodul începe unde Meryem citește scrisoarea de la Nese și află că Kuzgun și Ferman sunt frați. Meryem aruncă scrisoarea din mână apoi își pierde cunoștința. În acel moment intră Kuzgun dar Nese a luat repede scrisoarea și a pus-o în geantă. După ce Meryem își revine, Kuzgun o întreabă ce caută Nese acolo iar Meryem îi spune că a venit să îi spună că nepotul ei se va căsători cu Dila și a rugat-o să vorbească cu el fiindcă îi este teamă că se va amesteca între ei. Kuzgun nu o crede și o întreabă ce era cu scrisoarea pe care Nese o luase. Kumru a auzit discuția lor și a întrebat despre ce scrisoare era vorba dar Meryem nu zice nimic.

Dila face o vizită în cartierul lui Kuzgun iar Ferman află și furios le ordonă oamenilor săi să pornească un atac în zonă pentru ca Dila să își amintească cine este Kuzgun și de unde a venit.
Oamenii lui Ferman atacă cu arme iar Kuzgun o protejează pe Gunes care este ușor rănită la un picior. Dila îl vede pe Kuzgun când o duce pe Gunes la masina lui. Dila îi urmărește până la spital, iar mai târziu se strecoară fără să fie văzută de Kuzgun pentru a discuta cu Gunes. Dila îi spune să îl lase pe Kuzgun în pace fiindcă este un tip periculos și nu va fi niciodată în siguranță cu el. Gunes îi zice că spre deosebire de Dila, ea l-a acceptat cu tot cu arme fiindcă îl iubește. Apare Kuzgun și o întreabă pe Dila ce caută acolo și de unde o cunoaște pe Gunes dar ea pleacă supărată și nu îi zice nimic. Kuzgun merge afară să discute cu ea dar în acel moment ajunge Meryem și când o vede pe Dila îi spune să stea departe de Kuzgun fiindcă acum ea are logodnic și nu vrea să îi facă probleme.

Gunes pleacă din spital iar mama lui Kuzgun o invită să rămână la ei acasă peste noapte. Dila află și o sună pe Gunes dar ea nu îi răspunde și inchide telefonul. Dila pleacă de acasă supărată și merge la copacul care îi amintește de copilăria ei și de Kuzgun.
Kuzgun merge și el acolo și o întreabă de ce se căsătorește cu Ferman iar ea îi spune că Ferman i-a salvat viața și că a ajutat-o foarte mult și a avut grijă de ea.
Kuzgun îi spune că îi va demonstra înainte de ziua nunții că Ferman nu este ceea ce pare.
Kartal se întâlnește cu Seda și îi duce un cadou iar Sermin îi vede împreună.
Kumru merge la redacție să lucreze în tura de noapte iar Cihan află și îi duce ceva de mâncare. Când ajunge acolo o vede discutând și ținându-se de mână cu colegul ei. El este foarte dezamăgit și pleacă lăsând mâncarea agentului de pază.

‌Kuzgun a deschis mormântul despre care i-a spus Ferman și a aflat că Yusuf era îngropat acolo și a mai aflat că Yusuf nu a murit în explozie așa cum știa el și a murit împușcat. Ferman îl privește pe Kuzgun de la distanță și își amintește că el l-a împușcat pe Yusuf când era copil deoarece credea că Yusuf este responsabil pentru moartea familiei sale. Ferman nu știe că Yusuf era tatăl său.
‌Nese se întâlnește cu Meryem și îi spune că Ferman l-a împușcat pe tatăl lui Kuzgun și de aceea ei doi nu trebuie să afle că sunt frați.
Kumru o urmărește pe Meryem iar când pleacă Nese, ea îi cere mamei sale să îi spună ce se întâmplă.
Ferman află că Gunes se întâlnește cu Kuzgun. Dila află și vrea să o avertizeze pe Gunes dar ea nu îi răspunde la telefon.
Între timp, Gunes îl duce pe Kuzgun într-un loc unde să fie singuri și îi spune că este verișoara lui Ferman apoi îi spune despre sentimentele ei pentru el. Ea îi spune că îl iubește apoi îl sărută. Kuzgun se întoarce și o vede pe Dila care îi privește rănită.
Ferman ajunge și el și este foarte furios.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.