Între tine și rău – Episoadele 65-66-67-68 (rezumat)

1 4,126

Dila merge în cartierul lui Kuzgun să o caute pe Gunes pentru a o avertiza că Ferman a aflat că ea se întâlnește cu Kuzgun. Când ajunge Dila, chiar atunci Gunes îl sărută pe Kuzgun. Ferman ajunge și el și vrea să o ia pe Gunes acasă dar ea refuză și îi spune că este profesoară în cartier și mai are lucruri de discutat cu Kuzgun. Dila pleacă cu Ferman și încearcă să îl convingă că Kuzgun nu știa că Gunes e verișoara lui dar el nu o crede și îi reproșează că ea doar vrea să îl protejeze pe Kuzgun.
Ferman îl sună pe Yilmaz, omul său de încredere și îi spune că în seara aceea vor face ceva care să îl distrugă pe Kuzgun.

Firat, colegul lui Kumru, îi promite că o va ajuta să găsească scrisoarea de la Nese. El o urmărește pe Nese și reușește să îi ia scrisoarea din geantă și să o fotografieze, apoi o pune înapoi fără ca ea să își dea seama. Kumru îl sună și îl întreabă dacă are vreo veste despre scrisoare dar el nu îi zice nimic.
Meryem merge la Compania lui Ferman pentru a discuta cu el.
Ea ii spune că ar fi bine să încheie dușmănia dintre el și Kuzgun și îl roagă să nu îi facă rău. Ferman îi zice că lucrurile acestea ar trebui să le discute cu Kuzgun și că el o înțelege ca mamă dar din păcate nu poate face nimic atâta timp cât Kuzgun are o armă îndreptată asupra lui.

Firat află că în acea seară va avea loc un raid al poliției la cafeneaua lui Kuzgun și îi spune lui Kumru să îl anunțe pe Kuzgun.
Kuzgun nu răspunde la telefon și sunt nevoiți să meargă împreună la cafenea să îl anunțe. Ei ajung la timp pentru a-l avertiza.
De fapt Firat nu este ceea ce pare. Acasă are un perete plin cu informații despre Kuzgun, Behram și Ferman. El este fiul lui Kudret și scopul lui este să își răzbune mama.
Nese o roagă pe Dila să plece din casă și să se întoarcă la viața ei cu Kuzgun fiindcă numai așa va putea opri războiul dintre Ferman și Kuzgun. Dila o asigură că adevăratul război va începe dacă va pleca ea.

Kuzgun o duce pe Dila într-un loc unde Ferman se întâlnește cu Kadir, unul dintre oamenii lui Behram, iar Dila îl recunoaște pe tip. Kuzgun îi spune că aceasta e adevărata față a lui Ferman și îi amintește că i-a promis că îi va arăta asta înainte de a se căsători cu el.
‌Dila îl întreabă pe Ferman ce este între el și Kadir iar el îi zice că au o înțelegere pentru a-l proteja pe Kuzgun de oamenii lui Behram și datorită lui, Kuzgun este în viață. Kuzgun îi zice că preferă să moară decât să fie protejat de el. Ferman îi spune că singurul motiv pentru care nu se află în închisoare este că i-a făcut o promisiune Dilei. Kuzgun este supărat, el îi spune lui Dila să creadă ce vrea dar Ferman este cel care a organizat atacurile asupra cartierului său, astfel ca el să nu renunțe la armă fiindcă știa că în felul acesta Dila nu se va întoarce la el.
Kuzgun îi spune lui Cihan că preferă să moară decât să fie protejat de dușmanul său. Îi cere să adune oamenii fiindcă nu au altă șansă decât ca ei să îi atace primii pe oamenii lui Behram, altfel vor fi uciși, iar după ce îi va prinde pe toți intenționează să se predea la politie pentru uciderea lui Behram.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.