Intre tine si rau – Episoadele 4-7 (rezumat)

0 3,046

Ali, fratele lui Dila a plecat în Cappadoccia pentru a-i găsi pe urmăritorii Dilei și pentru a vedea dacă Kuzgun a fost implicat. Acolo îl găsește pe Kesick, prietenul lui Kuzgun și îl duce la Istanbul.
Kuzgun s-a mutat peste drum de familia sa în casa lui Rifat. Seara la cină când familia lui stă adunată în jurul mesei, Kuzgun îi urmărește de departe. Îi privește cu durere și îl deranjează să vadă apropierea dintre ei. Se gândește că probabil l-au uitat de mult.
Noaptea târziu, Kuzgun merge să se plimbe și vede un depozit. Află că este al lui Rifat iar când se apropie vede pe cineva aruncând benzină dintr-un bidon apoi îi dă foc. Kuzgun decide să salveze depozitul știind că așa îi va câștiga încrederea lui Rifat. Paznicii nu erau acolo în momentul acela iar el îi anunță să stingă focul și fuge să îl oprească pe cel care dăduse foc. Vrea să îl lovească dar își dă seama că era Kartal și îl lasă să plece.

A doua zi dimineața Kuzgun începe serviciul. Rifat îl angajează ca șoferul lui personal. Kuzgun îi cere să îi dea un loc de muncă la Companie iar Rifat îi spune că acceptă cu condiția ca el să stea departe de Dila. Kuzgun acceptă condiția fără să ezite și îi spune că oricum nu avea intenția să fie aproape de ea.
Kumru, sora lui Kuzgun își pierde  locul de muncă din cauza articolului pe care l-a scris despre Dila.
Dila se informează despre trecutul lui Kuzgun și află că în copilărie trăia pe străzi și că a fost folosit ca donator pentru rinichiul său iar apoi a fost găsit leșinat pe stradă și a fost dus la spital.

Rifat află că Kuzgun fusese cel care i-a salvat depozitul dar mai află și că l-a lăsat pe Kartal să scape.
Rifat îi dă lui Kuzgun o brichetă și îi spune că în acea seară va avea șansa să-i dovedească că nu este ca tatăl său.
Seara târziu Kartal este sunat la telefon de un tip căruia îi datorează bani. Kartal merge să se întâlnească cu el la atelierul său dar acolo era așteptat de oamenii lui Rifat care l-au lovit și l-au lăsat inconștient în atelier.
La ordinul lui Rifat, Kuzgun intră în atelier și îi dă foc fără să știe că fratele său era acolo.
Dila îl vede pe Kuzgun intrând în atelier și vrând să vadă ce se întâmplă  se ascunde și îl urmărește. După ce el pleacă ea vede focul și sună la pompieri. Mama lui Kartal încearcă să îl sune iar Dila aude telefonul și își dă seama că Kartal este înăuntru. Kartal își recapătă cunoștința și strigă după ajutor iar Dila îl aude și îl salvează.
Kuzgun aude niște vecini spunând că Kartal este înăuntru și fuge înapoi să îl salveze dar când ajunge Dila îl salvase deja. Kuzgun se bucură că fratele său a scăpat și se întoarce acasă. Dila merge mai târziu la el și îl ceartă pentru ceea ce a făcut. El îi spune să îl lase în pace și să îl trateze ca pe oricare alt angajat al tatălui său iar ea îl asigură că așa va face și pleacă. A doua zi dimineața Kuzgun o întâlnește pe mama lui pe stradă. Ea îl recunoaște și merge la el să îl îmbrățișeze dar el o respinge.  Ea îi spune că este fericită că s-a întors dar el îi zice că nu pentru ea s-a întors și îi spune să meargă la ceilalți doi copii ai ei pe care și i-a ales.

Dila află că Ali îl ține pe Kesick într-un depozit pentru a afla informații despre Kuzgun. Dila merge la depozit și îi cere lui Ali să îl elibereze pe Kesick, altfel nu o va mai vedea niciodată. Ali face cum îi cere ea, dar îi spune că greșește fiindcă Kuzgun s-a întors pentru a se răzbuna și îi va vâna pe fiecare unul câte unul începând cu ea, dar ea nici măcar nu își dă seama că el o folosește.
Între timp Kuzgun s-a strecurat pe proprietatea lui Seref și reușește să intre în casă. Kuzgun aflase că Seref a fost cel care a dat ordinul să fie ars depozitul lui Rifat.
Kuzgun îi propune lui Seref ca împreună să îl distrugă pe Rifat.
Kesick îl sună pe Kuzgun și se întâlnesc. El îi povestește cum Dila l-a salvat și cum i-a luat apărarea lui Kuzgun în fața lui Ali.
Dila îl urmărește pe Kesick și vede că se întâlnește cu Kuzgun.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.