Intre tine si rau – Episoadele 8-11 (rezumat)

0 2,610

Kuzgun îl duce pe Kesick la un hotel și îi promite că va găsi un loc sigur pentru el fiindcă nu are deloc încredere în Ali.
Seref vrea să scape de Rifat și să îl pună pe Ali în locul lui.
Meryem merge la biroul lui Rifat și îl avertizează că de data aceasta îl va ucide dacă îi va face vreun rău lui Kuzgun. În urmă cu 20 de ani, după ce Seref îl răpise pe Kuzgun, Meryem i-a dat caseta lui Rifat și i-a cerut să i-o dea lui Seref pentru a-l elibera pe Kuzgun, dar află că Kuzgun scăpase de cei care l-au răpit și nu știe unde este. Când a auzit, Meryem l-a împușcat pe Rifat în abdomen după care ea a vrut să se împuște dar copiii erau cu ea și au oprit-o.
Rifat îi spune că fiul ei l-a căutat și i-a cerut un loc de muncă și dacă el va vrea să câștige bani îi va avea iar dacă va vrea să se răzbune atunci va suporta consecințele.

Kesick a fost răpit de la hotel și dus într-un depozit pustiu.
Dila îi spune tatălui ei că vrea ca Kuzgun să fie șoferul ei personal iar el este de acord. Seara, Dila îi cere lui Kuzgun să o ducă la club. Kuzgun primește un mesaj pe telefon în care i se spune adresa unde să meargă pentru a-l salva pe Kesick. Kuzgun ia un taxi și merge la depozit și il găsește pe Kesick legat de un scaun. Începe să îl dezlege și apare Dila. Ea îi dă de înțeles lui Kuzgun că știe despre jocul lui de atunci când a fost urmărită și că intenția lui era doar să ajungă la tatăl ei.
Îi mai spune că nu îi pasă dacă el a venit să se răzbune dar nu îi va permite să îi distrugă familia și nici să îi facă rău tatălui său și dacă vrea să ceară socoteală cuiva pentru ceea ce a trăit, ea este acea persoană.

Kuzgun îl conduce pe Kesick la stația de autobuz. Acesta urcă în autobuzul de Izmir pentru a merge la iubita lui. Pe drum este răpit de oamenii lui Ali care îl duc într-o clădire. Ali vrea doar să știe dacă Kuzgun a fost cel care l-a pus să o răpească pe Dila și îl amenință că îl va împușca dacă nu îi spune un nume, dar înainte de a spune ceva, Kesick a fost împușcat de oamenii lui Seref care erau ascunși în apropiere. Ali nu înțelege ce se întâmplă și fuge speriat.
Între timp, Kumru îl vede pe Kuzgun ieșind din casă și fuge după el și îl îmbrățișează dar el o respinge așa cum a făcut și cu mama lui. Kumru se întoarce plângând acasă.
Kartal o întreabă pe Dila dacă a văzut pe cineva suspect în noaptea când ea l-a salvat din atelierul în flăcări fiindcă vrea să afle cine este cel care a vrut să-l omoare. Ea îi spune că nu a văzut pe nimeni.

Ayhan, omul lui Seref îl sună pe Kuzgun și îi cere să se întâlnească. Îi spune că a doua zi urma să îl elimine pe Rifat. Îi dă o armă și îi spune ora si locul unde trebuia să meargă.
După ce Kuzgun pleacă de acasă, Kumru reușește să intre în casă pe geam și începe să caute prin lucrurile lui. Găsește fotografia tatălui său care a fost scoasă din cadru de către cineva înainte de incendiu și își dă seama că el a fost cel care a dat foc atelierului. Mai târziu ea îi arată mamei sale fotografia și îi spune despre bănuielile sale.
Dila angajează un detectiv pentru a afla care este situația după incendiu de la atelierul lui Kartal și pentru a afla dacă familia are probleme.

Seara, Kuzgun o conduce pe Dila acasă de la serviciu. Pe drum aude un zgomot care venea din spate și coboară din mașină. Când se uită în portbagajul mașinii îl găsește pe Kesick.
Lângă el erau niște fotografii cu Ali îndreptând arma spre Kesick. Dila îi spune lui Kuzgun că Ali nu putea face acest lucru fiindcă i-a promis.
Dila merge acasă și îi anunță pe Ali și pe Rifat că există poze cu Ali când l-a împușcat pe Kesick. Ali le povestește cum s-a întâmplat totul iar Rifat își dă seama că cineva vrea să dea vina pe ei. Dila le spune că va face tot posibilul și îl va găsi pe cel care a făcut asta.
Între timp, Kuzgun s-a dus să-l vadă pe croitor și îi spune că vrea să se răzbune. Croitorul reușește să îl calmeze. Kuzgun îi spune că știe că Seref a fost cel care i-a ucis prietenul astfel încât să fie sigur că el îl va ucide pe Rifat. Kuzgun primește un mesaj de la Dila în care ea îi transmite că familia ei se va ocupa de înmormântare. Croitorul îl sfătuiește să accepte ajutorul lor.

A doua zi Kuzgun o așteaptă în stația de autobuz pe Fusun, sora lui Kesick. El o urcă într-un taxi și îi dă cheile casei. Îi spune că el va ajunge puțin mai târziu și îi cere să nu vorbească cu nimeni. Dila îl urmărea de la distanță dar Kuzgun a văzut-o și a mers să o întrebe de ce îl urmărește. Ea îi spune că nu a vrut să îl lase singur fiindcă știa că este o zi grea pentru el.
Kuzgun se întâlnește cu croitorul iar acesta aranjează ca cineva să îi fure arna pe care o avea de la Ayhan pentru a-l împușca pe Rifat. După aceea îi dă o altă armă care să nu poată fi găsită.
Dila ajunge acasă unde este întâmpinată de un bărbat care îi spune că cineva vrea să discute cu ea. Dila încearcă să intre în casă dar el o amenință cu o armă iar ea nu are de ales și îl urmează. O duce la un restaurant unde o aștepta Bora, fiul lui Seref.
Rifat merge să se întâlnească cu Seref la restaurant dar înainte de asta Kuzgun îi spune despre planul lui Seref de a-l ucide și îi cere să aibă încredere în el.
Rifat merge la restaurant și se așează la o masă iar Ayhan îi spune că Seref va întârzia puțin. Rifat îi zice că nu poate aștepta fiindcă și-a amintit că are o altă întâlnire și îi transmite lui Seref că îl așteaptă în acea seară acasă la el. Se ridică de la masă și pleacă.
De fapt Seref era în mașină în fața restaurantului și aștepta ca Kuzgun să îl împuște pe Rifat. În acest timp Kuzgun intră în mașina lui Seref și îl amenință cu arma. Ayhan apare și el și îi spune lui Seref că Rifat a plecat, dar nu observă că Kuzgun era în spatele lor. Kuzgun îl obligă să conducă și ajung undeva pe câmp. Rifat ajunge și el și se confruntă cu Seref. Seref îndreaptă arma spre Rifat dar Kuzgun este mai rapid și îl împușcă pe Seref în cap apoi îl împușcă pe Ayhan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.