Intre tine si rău – Episoadele 19-21 (rezumat)

0 2,651

Înainte cu o zi de a merge la procuror, Dila îi cere lui Rifat să o ajute să îl salveze pe Kuzgun. Rifat găsește pe cineva care a acceptat să fie plătit pentru a lua vina lui Kuzgun asupra lui.
Meryem își dă seama că apelul pe care care l-a primit Bora înainte de a o elibera a fost de la Kuzgun. Este fericită să afle că fiul ei nu este atât de indiferent precum vrea să arate dar este și îngrijorată pentru Kuzgun fiindcă nu știe în ce probleme este implicat.
Kartal găsește fotografia tatălui său în camera lui Kumru și o întreabă unde a găsit-o. Ea îi spune că a găsit-o la Kuzgun acasă iar el își dă seama că Kuzgun a dat foc atelierului său.
‌Între timp, Bora află că Kuzgun va fi partenerul său de afaceri. Rifat îi explică că a deschis o companie pe numele lui Kuzgun și vor face livrările de la acea companie. Bora nu are de ales și acceptă.

‌Teo, omul de bază al lui Bora îl întreabă pe Bora ce are de gând să facă iar el îi spune că în primul rând se va lăsa învins pentru a cunoaște metoda lor.
‌Meryem merge la Dila și îi povestește că Bora a răpit-o și o roagă să îl scoată pe Kuzgun din viața ei pentru a-l îndepărta de Bora.
‌Dila îl vizitează pe Bora și îi cere să stea departe de familia lui Kuzgun. Ea îi promite că îl va face pe Kuzgun să plece din viețile lor.
‌Kartal se hotărăște și merge la Ali pentru oferta de muncă pe care i-a făcut-o. Ali spune că acea ofertă a expirat dar are ceva mai bun de lucru pentru el și va câștiga foarte mulți bani.
‌Kuzgun află că în biroul lui Rifat se poate intra doar cu un card de securitate și doar trei persoane au carduri : Rifat, Dila și Ali.
‌Dila îi oferă lui Kuzgun toate acțiunile sale din firma tatălui ei dacă va pleca și îi va lăsa pe toți în pace, inclusiv pe ea, dar Kuzgun refuză.
‌ Bora îi spune lui Sermin că Kuzgun l-a ucis pe fratele ei Seref iar Rifat este și el implicat. Îi promite că se va răzbuna pe fiecare în parte.

Între timp Kuzgun s-a strecurat in casă încercând să găsească cardul de securitate de la biroul lui Rifat. Intră în dormitorul Dilei și vrea să caute în geanta ei dar nu reușește fiindcă Dila apare iar el trebuie să se ascundă, apoi când ea intră în baie el pleacă din cameră.  Mai târziu el o urmărește pe Dila când merge la un bar și face în așa fel ca întâlnirea lor să pară o coincidență. El îi pune ceva în băutură iar când pleacă, Dila îi spune că se simte amețită iar el îi propune să o ducă acasă cu mașina lui. Pe drum Dila adoarme iar Kuzgun îi ia cardul din poșetă. El merge la biroul lui Rifat și copiază lista cu ora și data pentru livrări apoi se întoarce în mașină și pune cardul la loc în poșetă.

Ali îl angajează pe Kartal ca șofer pe camion și îi dă un plic cu o sumă mare de bani și îi spune că la fiecare transport va primi câte un plic. Kartal îl întreabă ce va transporta iar el îi spune că este ceva care dacă ar fi prins ar avea probleme. Kartal acceptă dar îi spune că va lucra doar până își va plăti datoriile.
Ali îi povestește lui Rifat că l-a angajat pe Kartal pentru a transporta droguri iar în acest fel s-a asigurat că Kuzgun nu îi va trăda.
Kumru află că Yusuf când se afla în închisoare ii scria scrisori lui Dervis și reușește să găsească adresa croitorului.
Kuzgun îl vede pe Kartal la depozit și îl întreabă ce caută acolo. Kartal îi reproșează că este nevoit să lucreze pentru Ali din cauza că el i-a dat foc atelierului iar acum are mari datorii și din cauza aceasta mama lor își poate pierde casa. Kuzgun îi spune că nu îl lasă să lucreze pentru acei oameni și că va rezolva el cu datoria apoi îl urcă cu forța în mașină și îl duce acasă. Ali este informat de unul dintre oamenii lui despre ce s-a întâmplat și merge  în fața casei lui Kuzgun cu câțiva oameni și îl bat rău. Kumru îl găsește pe Kuzgun în stradă și împreună cu Meryem îl duc în casă iar Meryem are grijă de el toată noaptea. Kartal se întoarce din nou la depozit și pleacă cu marfa.
Înainte cu o zi Kuzgun vorbise cu un inspector de poliție, prieten al tatălui său și i-a spus de transportul cu marfă ilegală care va fi făcut în acea noapte de oamenii lui Rifat. În acea noapte, în timpul unei razii sunt găsite drogurile în unele dintre camioanele lui Rifat.
Kartal a parcurs un alt traseu cu încărcătura lui, iar dimineața s-a întors acasă.
Meryem ia adresa lui Dervis de la Kumru și merge să vorbească cu el. Ea îi cere să îl oprească pe Kuzgun să se răzbune pe Rifat, dar Dervis îi spune că este prea târziu și nimeni nu îl mai poate opri pe Kuzgun. Kuzgun ajunge la casa lui Rifat în timp ce el este la masă cu familia. La scurt timp sosește poliția și îl arestează pe Rifat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.