Intre tine si rau – Ultimul episod (rezumat) Finalul serialului

1 7,113

Kumru îl caută pe Ferman și îi spune că Nese a fost acasă la ea și i-a dat lui Meryem să citească o scrisoare iar ea bănuiește că acea scrisoare conține ceva care îl privește atât pe el cât pe familia ei. El îi spune că nu știe nimic de scrisoare și nici nu îl interesează.
Firat află că Ferman l-a ucis pe Yusuf și plănuiește să îi facă pe Kuzgun și pe Ferman să se distrugă unul pe altul.
Dila îl sună pe Ali și îi spune că trebuie să discute cu el fiindcă are câteva suspiciuni cu privire la Ferman. Ea merge la Companie și îl aude pe Ali spunând-ui lui Ferman că știe ce face pentru a o ține pe Dila lângă el și știe că el și-a pus oamenii să atace cafeneaua lui Kuzgun. Când aude, Dila se întoarce din ușă și pleacă iar Ferman o urmează afară. În acest timp, Kartal profită de lipsa lui Ferman și intră in biroul lui și îi instalează o aplicație în telefon. Yilmaz îl vede dar nu zice nimic și îi spune lui Ferman. Ferman îi zice să aștepte deocamdată fiindcă bănuiește că Kartal vrea să îl ajute pe Kuzgun.
Dila îi trimite un mesaj lui Ali și îi cere să se întâlnească în altă parte. Ea îl roagă să o ajute să găsească probele pe care Ferman le are împotriva lui Kuzgun.

Dila merge la cafenea la Kuzgun și îl roagă să își ia familia cu el și să plece departe de oamenii lui Behram fiindcă în ciuda a tot ce s-a întâmplat între ei, ea dorește ca el să trăiască. El îi spune că nu poate trăi atâta timp cât ea este lângă Ferman.
Gunes îl sună pe Kuzgun și îl întreabă dacă ar fi avut vreo șansă să fie împreună dacă ea nu era verișoara lui Ferman, iar el îi zice că asta nu are nici o legătură cu ea și este pentru faptul că el a iubit o singură persoană în viața lui, pe Dila.
Seda îl părăsește pe Ali. Împreună cu fiica ei merge să locuiască la Dila acasă. Ea îl sună pe Kartal și îi spune că nu se vor mai putea întâlni decât după ce divorțează.
Kumru îi spune lui Kuzgun că ea a fost cea care a anunțat-o pe Kudret de livrarea din port iar Dila nu a avut nici un amestec. Seara târziu, el îi trimite un mesaj Dilei și se întâlnesc sub copacul lor. El îi spune ce a aflat de la Kumru și că acum își dă seama că ea nu l-a trădat și îi zice că în dimineața când ei au fost la cabană a urmărit-o și a văzut-o discutând cu Kudret. Dila îi spune că atunci s-a întâlnit cu Kudret pentru a-i spune că renunță să mai lucreze cu ea. Kuzgun își dă seama că a învinovățit-o pe nedrept. O roagă să nu se căsătorească cu Ferman dacă o face doar pentru a-l proteja pe el și mai bine să îl lase să moară. Ea îi spune că chiar dacă nu se va căsători cu Ferman, oricum nu va putea fi nici cu el fiindcă nu poate fi de acord cu viața pe care o duce, mai ales că acum trebuie să poarte armă pentru a-și apăra viața lui și pe a familiei sale. El îi zice că nu are alt drum în afară de ea și că o va aștepta.

Ferman știe că Kartal îi ascultă convorbirile datorită aplicației din telefon și încearcă să îi întindă o capcană lui Kuzgun.
Kuzgun află că Kartal lucrează cu Ferman doar pentru a-l proteja pe el. El își îmbrățișează fratele.
Kuzgun îi sună pe partenerii lui Behram și le zice că se va preda cu condiția că îi vor lăsa familia în pace. Înainte cu o noapte Kuzgun a pus o bombă în clădire fiindcă știa de la Behram locurile în care ei se întâlnesc. Acum le spune că sunt nevoiți să ajungă la un acord cu el, altfel vor muri cu toții. Ei îi promit că nu vor mai avea nimic cu el de aici înainte dar după ce Kuzgun pleacă, ei vorbesc între ei și își spun că nu își vor ține cuvântul. Cihan îi aude și îi spune lui Kuzgun. În momentul acela bomba explodează și în felul acesta Kuzgun scapă de toți oamenii lui Behram.

Firat își dă demisia de la serviciu. Kumru îl sună de câteva ori și îi trimite mesaje dar el nu îi răspunde. Ea își dă seama că el ascunde ceva și îl sună pe Cihan să o ajute să găsească adresa lui Firat. Cihan îi zice că el îl bănuiește de mult și îl urmărește.
Kuzgun merge la Dila și îi spune că toți partenerii lui Behram sunt morți acum și nu mai trebuie să își facă griji pentru el. Îi cere din nou să nu se căsătorească cu Ferman fiindcă nu mai e nevoie să îl protejeze. Ea își dă seama că el vrea să se predea și îl roagă să aștepte până a doua zi.
A doua zi dimineața, Kuzgun își împachetează niște lucruri împreună cu poza lui Dila după care își sună avocatul și îi cere să se întâlnească mai târziu la secția de poliție.
Dila reușește să ia din seiful lui Ferman arma cu care Kuzgun l-a împușcat pe Behram după care îi spune lui Ferman că nu se poate căsători cu el. Ferman o lasă să plece. Ea merge la copacul unde obișnuia să se întâlnească cu Kuzgun și pune arma în scorbura din copac, apoi ea se întâlnește cu Ali și îi spune că merge la aeroport fiindcă va pleca departe. Ea îl roagă să nu se răzbune pe Kuzgun și să o lase pe Seda să fie fericită cu cine vrea. El îi promite că va face așa apoi cu ochii în lacrimi se îmbrățișează și își iau rămas bun.

Dila îi trimite mesaj lui Kuzgun și îi spune să meargă la copac unde va găsi probele pe care trebuie să le distrugă.
Kuzgun merge la copac și ia probele. Seda îl sună și îi spune că Dila nu s-a căsătorit cu Ferman și că pleacă departe și îi spune să îl sune pe Ali pentru detalii.
Kuzgun îl sună pe Ali iar el îi spune că Dila a plecat spre aeroport cu propria mașină. El îi zice lui Kuzgun să o aducă înapoi. Kuzgun îi mulțumește.
Kuzgun o ajunge pe Dila din urmă și o roagă să nu plece. El îi dă arma și îi promite că nu o va mai folosi niciodată orice s-ar întâmpla. Se îmbrățișează amândoi. Oamenii lui Ferman care l-au urmărit pe Kuzgun înregistrează acest moment și îi trimit filmarea lui Ferman. El le spune să nu facă nimic doar să îi urmărească unde merg. Kuzgun vede că sunt urmăriți dar reușește să se piardă de ei și merge cu Dila la o cabană.
Firat îi trimite un mesaj lui Kuzgun în care îi spune că cel care i-a ucis tatăl este Ferman, apoi îi trimite mesaj lui Ferman și ii scrie că are un frate. La amândoi le dă același loc de întalnire.

Kumru și Cihan așteaptă toată noaptea în mașină în fața casei lui Firat. Dimineața când Firat pleacă de acasă, ei intră în casă și găsesc copia scrisorii.
Între timp Kuzgun s-a trezit devreme și a plecat să îl întâlnească pe Ferman. Dila este îngrijorată că lipsește dar se bucură când vede că nu și-a luat arma cu el.
Ferman ajunge la locul întâlnirii iar oamenii lui erau pregătiți în cazul în care Kuzgun voia să facă vreo mișcare. Kuzgun îl întreabă dacă el l-a ucis pe tatăl său iar Ferman îi spune că el a făcut-o și îl întreabă dacă vrea să se răzbune. Kuzgun îi arată că este neînarmat și îi spune că a fost dreptul lui să se răzbune fiindcă Behram i-a ucis familia. Dila l-a urmărit pe Kuzgun și este foarte îngrijorată când îi vede pe amândoi. Ferman îi lasă să plece. Yilmaz îl întreabă de ce i-a lăsat să plece iar Ferman îi zice că Kuzgun este fratele său.
În drum spre casă, Kuzgun este informat de Cihan că Ferman este fratele lui.
Kuzgun merge în vizită la mormântul tatălui său. Ferman sosește și el. Se privesc amândoi cu un fel de reținere unul față de altul apoi Kuzgun îi zice că dacă s-ar fi cunoscut în copilărie s-ar fi putut îmbrățișa reciproc. Ferman îi zice că poate ar putea construi o relație necesară pentru a se putea îmbrățișa reciproc. Kuzgun îl aprobă apoi pleacă. Ferman îl întreabă ce fel de tată era Yusuf iar Kuzgun îi spune că era cel mai bun.
Kuzgun și Dila se căsătoresc.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.