Iubirea are numele tau episodul 12 (rezumat)

701

Omer o duce pe Alev la spital. Nu a suferit răni grave dar este ținută sub observație peste noapte.
Omer rămâne la spital cu ea și Muzeyyen dar gândul îi este la Zehra.
Zehra se gândește și ea la momentul când el a salvat-o din pivniță și a căzut în brațele lui.

Următoarea zi, Alev e externată. Va sta câteva zile în cărucior cu rotile pentru că s-a rănit la gleznă.
Omer o găsește pe Zehra dormind pe scaun. Când vede rochia de mireasă pe pat îi spune să i-o returneze imediat lui Ayse fiindcă nu vrea să o mai vadă.
Ayse îi spune că rochia a fost a mamei lor, de aceea Omer se supără când o vede.

Zehra coboară în sufragerie. Nihat o întâlnește acolo și îi spune râzând că s-a cunoscut cu Omer datorită lui. Omer intră chiar atunci și e furios când îi vede povestind.
Ayse sosește și ea și în timp ce vorbesc de micul dejun, Zehra spune că vrea să facă o omletă.
Ayse e surprinsă că Zehra nu știe că Omer e alergic la ouă.
Omer o duce apoi pe Zehra în dormitor și îi spune să vorbească cât mai puțin, altfel va ruina totul. După aceea îi spune unele lucruri despre el pe care ea le notează și va trebui să le memoreze.

Leyla a fost răpită de Yener dar reușește să fugă. Sevim știe că nu o va trăda pe Zehra, de aceea o trimite pe Yasemin la ea, gândindu-se că ei îi va spune unde este Zehra.

Alev îl roagă pe Omer să o ajute să iasă în grădină. Omer e chemat la birou iar Alev insistă să o însoțească Zehra la plimbare.
Apoi îi spune lui Zehra că relația lor este suspectă, că parcă ceva lipsește. Zehra îi răspunde că legătura dintre ei e puternică și dragostea lor e profundă și nimic nu îi va putea despărți.
Zehra cade în piscină iar Alev realizează că nu știe să înoate.
Între timp, Omer află că Demir a rezolvat chestiunea pentru care l-a chemat și că Nihat trebuia să-i transmită că nu mai e nevoie să meargă la birou. Când află și că Nihat s-a întors acasă, se gândește că nu i-a spus intenționat, pentru a-l face să plece din casă și să se poată întâlni el cu Zehra.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.