Iubirea are numele tau Episodul 2 rezumat

580

Omer crede că Zehra este amanta lui Nihat și nu vrea ca sora lui care este pe moarte să afle lucrul acesta, așa că îi spune că Zehra este iubita lui.
Uimită, Zehra părăsește biroul fără a nega. Omer merge după ea și o insultă. Zehra îi dă o palmă și pleacă.

Ulterior, Omer îl lovește pe Nihat și îl acuză că și-a înșelat soția. Nihat încearcă să-i explice că Zehra a mers la companie pentru interviu dar el nu îl crede.

Ayse este fericită că în sfârșit fratele ei are o iubită și își dorește ca el să își întemeieze o familie și să fie fericit. Din acest motiv ea insistă să o invite pe Zehra la cină și să o prezinte familiei. Ca să nu o întristeze, Omer află adresa lui Zehra și merge acasă la ea să o invite la cină.
Zehra nu vrea să meargă și îi cere colierul care a rămas la el. Omer crede că Nihat i l-a cumpărat și îi spune că i-l va returna dacă acceptă invitația.
Mai târziu îi trimite o rochie și îi spune să o îmbrace în acea seară.
Zehra este ofensată și se hotărăște nu mai să meargă.

Seara, Yener, încurajat de Sevim, merge să o ceară în căsătorie pe Zehra dar ea pleacă de acasă. Chiar atunci, sosește șoferul trimis de Omer după ea. Văzându-l pe Yener îndreptându-se spre casa ei cu flori în mână, Zehra se urcă în mașină și merge la Omer.
Când o vede îmbrăcată cu o rochie simplă, Omer îi spune să plece, fiindcă nu vrea să o prezinte astfel familiei. Zehra îi spune că nu vrea să ia parte la minciuna lui și îl roagă doar să îi dea colierul dar chiar atunci Ayse iese afară la ei și o invită în casă și o prezintă familiei.
Alev, verișoara vitregă a lui Omer, este îndrăgostită de el și este șocată când află că are iubită.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.