Iubirea are numele tau Episodul 4 (rezumat) Omer o cere în căsătorie pe Zehra

1,280

Omer o duce pe Ayse la spital și este surprins de ajutorul lui Zehra care li se alătură.
La spital, Ayse își revine și îi mulțumește lui Zehra pentru că a fost alături de ea.
Ulterior, Ayse îi spune soțului ei că s-a prefăcut că leșină fiindcă a văzut că Omer și Zehra se certau. Fiindcă Zehra este prima femeie pe care Omer a prezentat-o familiei, Ayse crede că el o iubește. Ea se gândește că Omer nu prea știe cum să se comporte cu femeia iubită și că are nevoie de un ajutor, de aceea se hotărăște să se prefacă că nu se simte bine o perioadă.
Îl roagă pe medic să îi spună lui Omer că starea ei nu este bună și că nu trebuie să se supere. Medicul acceptă fiindcă până la urmă, chiar acesta este adevărul.

Omer o repezește pe Zehra și o întreabă de ce este încă acolo.
Demir sosește înainte ca Zehra să plece și îi spune că Omer nu este un om rău dar este îngrijorat pentru Ayşe fiindcă a fost bolnavă de cancer.
Zehra se întoarce acasă, iar mama ei o ceartă pentru că nu îl acceptă pe Yener. Tatăl lui Zehra o întreabă din nou despre colierul ei. Atunci ea decide să meargă să-l ia. Când iese din casă, cineva îi aduce un buchet de flori cu un bilet de la Omer, în care își cere scuze.
Zehra este impresionată dar se duce la biroul lui Omer și îi aruncă florile pe birou spunând că își vrea doar colierul. Omer își dă seama că Ayşe le-a trimis.
Cheamă paznicii și o scoate pe Zehra afară.
Zehra pleacă foarte supărată.

Mai târziu, Ayse îi spune lui Omer că simte că este pe moarte și își dorește să îl vadă căsătorit cu Zehra.
Seara, acasă la Zehra se fac pregătiri pentru logodna ei cu Yener.
Înainte de a sosi Yener, Omer merge la ea și îi propune să se căsătorească.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.