Iubirea are numele tau Episodul 5 rezumat

1,465

Omer îi propune lui Zehra să se căsătorească dar îi spune că aceasta este o ofertă de muncă, nu o cerere în căsătorie reală. Se vor preface că sunt un cuplu fericit timp de 6 luni și în schimb îi oferă suma de bani pe care și-o dorește ea. Zehra îi răspunde că nu i-ar accepta niciodată oferta.
Omer îi acordă timp de gândire până următoarea zi, fiind sigur că nu va refuza.
După aceea, Zehra găsește în cutia poștală factura de la spital, o sumă mare pe care nu o poate plăti. O ascunde, dar Sevim o găsește și insistă și mai mult să se căsătorească cu Yener.

Yener sosește și o cere pe Zehra de la părinții ei. Salim îi spune că aceste lucruri nu pot fi grăbite și că se vor gândi și îi vor da răspunsul în zilele următoare.
Yener pleacă supărat, amenințând-o pe Sevim.
Sevim îi scoate afară din casă pe Zehra și pe Salim și le spune să se întoarcă atunci când vor accepta căsătoria.
Nici măcar când începe ploaia, nu le permite să intre în casă.
Salim își pierde cunoștința iar Zehra îl duce la spital. Medicul îi spune că trebuie operat din nou de urgență fiindcă i s-a infectat rana dar întâi trebuie să achite operația, o altă sumă mare de bani.

Următoarea zi, Sevim îi spune lui Yeter că Salim era pe punctul de a-l suna ca să-i spună că Zehra acceptă să se căsătorească cu el, când i s-a făcut rău și a trebuit să fie dus de urgență la spital.
Yeter o însoțește pe Sevim la spital și promite că va face el rost de bani pentru operație.
Atunci Zehra se duce la Omer și îi spune că acceptă propunerea lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.