Jocurile iubirii episoadele 29-31 (rezumat)

4,370

Nedret știa că Cemal a fost căsătorit și că are doi copii fiindcă i-a spus el atunci când Helin a încercat să se sinucidă după ce a părăsit-o. Ea l-a convins să rămână cu Helin pentru că i-a fost teamă că fiica ei va încerca din nou să se sinucidă. Văzând-o pe Nergis în salonul lui, își dă seama că ea este fiica lui și Asiye este fosta lui soție.
Îl întreabă pe Raci despre testul ADN și el îi povestește că cineva a schimbat rezultatul dar are un plan pentru ca să scape de Mahir și de Asiye.
Când Cemal este externat, Nedret îi cere explicații și îi spune să îi trimită pe Asiye și pe copii de acolo dar Cemal îi spune că vor rămâne fiindcă nu vrea să îi mai piardă încă o dată.

Meral se mută în Istanbul și o vizitează pe Asiye. Ea și Raci se plac de la prima vedere.
Firma Demirhan participă la o licitație și Raci îi întinde o capcană lui Mahir pentru ca Harun să creadă că l-a trădat.
Cemal este cel care dezvăluie adevărul apoi Harun îl scoate afară pe Raci din casă și din firmă dar intervine Nedret și îi spune că pleacă și ea dacă va pleca el.

Asiye și Mahir iau masa împreună singuri în oraș, la insistențele lui Ugur care își dorește să fie o familie adevărată.
Cei doi petrec un timp frumos împreună și se cunosc mai bine.

Următoarea zi, este ziua de naștere a lui Nergis și fata își dorește mult să o petreacă doar cu familia ei și cu Cemal la picnic în parc.
Cemal acceptă cu mare bucurie invitația lui Asiye dar Nedret îl împiedică să ajungă la timp în parc.
În timp ce Nergis îl așteaptă foarte supărată, apare Mahir. Nergis se gândește la felul cum Mahir le-a fost alături ca un tată și se bucură mult să îl vadă. Cemal ajunge și el dar rămâne deoparte și îi privește trist.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.