Jocurile iubirii episoadele 54-57 (rezumat)

3,132

Helin l-a văzut pe Cemal în camera lui Asiye, ascunzându-se după ușă. Nu spune nimic și iese afară plângând. Își amintește toate întâmplările cu ei care i s-au părut suspicioase și este sigură că au o aventură.
Îi povestește lui Nedret dar ea o încurajează să vorbească cu Cemal despre asta.
Apoi Nedret îi spune lui Cemal să îi spună soției că tocmai a aflat că Harun are cancer și că a întrebat-o pe Asiye despre asta pentru că este certat cu Mahir și nu a vrut să îl întrebe pe el.
Helin este devastată când află că tatăl ei este bolnav dar încă are suspiciuni și îi cere părerea lui Zuhal.

Cemal nu mai suportă situația în care se află și se hotărăște să plece. Îi spune doar lui Asiye iar Zuhal îi surprinde când o îmbrățișează.

Ilayda s-a căsătorit cu Necmi. Părinții ei insistă să anuleze căsătoria dar Harun este alături de cuplu și le spune să locuiască cu ei.
Necmi îi șantajează pe Cemal și pe Mahir ca să-l convingă pe Harun să îi dea un post în compania familiei.

Emine o ajută pe Asiye să se ascundă de prietenul ei polițist în piață, apoi îi spune că știe toată povestea. Gulsum află și ea în cele din urmă și toată familia îi spune lui Asiye că o vor ajuta în continuare.

Zuhal îi trimite mesaj lui Asiye de pe telefonul lui Cemal că cineva știe despre ei și că o așteaptă la cafenea peste o oră să discute.
Apoi îi zice lui Mahir ce a făcut și insistă să meargă la cafenea ca să vadă cu ochii lui că cei doi se întâlnesc.
Mahir se lasă convins și se duce la cafenea dar când nu apare nimeni, regretă că a crezut-o și se întoarce acasă cu un buchet de flori pentru Asiye.
Între timp, Asiye se pregătea să meargă la cafenea dar chiar atunci Cemal s-a întors acasă. I-a spus despre mesaj și el a plecat imediat la firmă să afle cine a trimis mesajul de pe telefonul lui.
Mahir ajunge și el și îi dăruiește florile lui Asiye. Vrea să îi facă o fotografie cu buchetul pe telefonul ei și chiar atunci ea primește mesaj de la Cemal în care scrie că Zuhal este cea care știe despre ei. Mahir citește șocat mesajul.
Pe de altă parte, Ugur aude o conversație dintre Nergis și Asiye și află că Cemal este tatăl lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.