Kanal D va difuza filmul ‘Fratele meu’ cu Burak Ozcivit, Asli Enver și Murat Boz in rolurile principale

0 1,808

Sâmbătă, 31 iulie, de la ora 20:00, Kanal D va aduce în casele românilor filmul de comedie Fratele meu (Kardesim benim), cu actorii Burak Ozcivit, Asli Enver și Murat Boz în rolurile principale.

Hakan (Burak Ozcivit), un bărbat calm și misterios, este un artist celebru în vârstă de 30 de ani, care face muzică alternativă. Deși încearcă să ducă o viață obișnuită, departe de tabloide, resentimentele sale față de fratele său Ozan atrag atenția presei.
Ozan (Murat Boz) este o vedetă pop în vârstă de 28 de ani. Spre deosebire de fratele său mai mare, el este o fire veselă, vorbăreț și sociabil.
După mulți ani în care nu și-au mai vorbit, cei doi frați se întâlnesc la înmormântarea tatălui lor.
Ultima dorință a tatălui lor este ca ei să meargă cu mașina lui veche în Urfa, să cânte la o nuntă, în amintirea vremurilor trecute, când toți trei rătăceau din oraș, în oraș și cântau la nunți.
Pe drum, Hakan și Ozan o întâlnesc pe Zeynep (Asli Enver), care li se alătură în călătorie și despre care află mai târziu că este jurnalistă, și au parte de tot felul de peripeții.

Filmul a avut premiera în Turcia în anul 2016 și este produs de casa de producție a lui Burak Ozcivit, BRK’S Production, în colaborare cu TAFF Pictures.

Distribuție
Burak Özçivit – Hakan
Murat Boz – Ozan
Aslı Enver – Zeynep
Burak Satıbol – Bakkal
Ferdi Sancar – Tato
Gözde Mutluer – Ayse
Ahmet Gülhan – Erkan
Nazan Kesal

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.