Babil – un nou serial turcesc care va tine publicul cu sufletul la gura

0 2,943

Halit Ergenç, Ozan Güven și Nur Fettahoğlu, actorii care au jucat în serialul Suleyman Magnificul, au făcut din nou echipă în serialul Babil/The Choice/Alegerea. Mai mult, încă trei actori renumiți, Birce Akalay, Asli Enver și Mesut Akusta vor face parte din distribuția acestei producții. Regizorul este Uluç Bayraktar, care este bine cunoscut telespectatorilor pentru regizarea serialelor Ezel, Karaday și Içerde. Compania de televiziune Ay Yapim a reușit să adune o distribuție atât de remarcabilă pentru platforma beIN Internet.

BeIN Media Group, fondată în 2014 în Qatar, este o companie independentă care transmite în 43 de țări din Europa, America de Nord, Asia, Australia, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. beIN Media Group are contracte de streaming media cu BBC, Warner Bros., CBS, DreamWorks și Discovery. În 2016, compania a achiziționat platforma de internet turcă Digiturk. Astfel, Netflix are un alt concurent puternic pe piață care va difuza producții proprii.

Scenariul serialului Babil spune povestea profesorului idealist Irfan (Halit Ergenç) care predă la o Facultate de Economie prestigioasă. Fiul său suferă de o boală gravă care necesită un tratament scump. Irfan este concediat și fiind pe lista neagră a Academiei nu găsește un loc de muncă decent. Cade în disperare în fața ușilor care se închid dar cel mai bun prieten al său, Egemen (Ozan Guven), îi vine în ajutor. Împreună se vor ocupa de fraude imobiliare. După ce au obținut succes într-o scurtă perioadă de timp, cei doi prieteni se găsesc față în față cu mafiotul pe care l-au jefuit. Atunci ei decid asupra unei aventuri și mai mari organizând cea mai mare fraudă financiară din istoria Turciei. Povestea îmbină frauda secolului cu secretele dintre Irfan, soția sa, prietenul său și fosta sa logodnică …

Trailerul serialului a fost prezentat zilele trecute la Cannes ca parte a expoziției de conținut media MIPCOM și a stârnit un mare interes în rândul publicului internațional. Serialul a devenit imediat unul dintre cele mai așteptate proiecte de televiziune din toată lumea. Când va avea premiera, nu se știe încă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.