Lacrimi la Marea Neagra – Ultimul episod (rezumat) Finalul serialului

18,829

Fikret îi vizitează pe Tahir și pe Nefes și le spune că Yigit va fi moștenitorul averii lui. După aceea se întâlnește cu Saniye și îi povestește despre Gülendam, singura femeie pe care a iubit-o. Saniye știa despre ea și îi spune lui Fikret că Gülendam i-a zis lui Sakine că îl va aștepta tot restul vieții să se întoarcă la ea. Fikret pleacă la Istanbul să o caute pe Gülendam și o găsește la adresa pe care i-a dat-o Saniye.

În port, la biroul firmei Kaleli gemenii povestesc dezamăgiți despre faptul că nu au avut noroc în dragoste. Chiar atunci apare o tânără studentă la Facultatea de inginerie marină și le cere niște informații despre afacerea cu nisip. Dorind să o impresioneze, Murat se prezintă ca fiind căpitanul navei iar despre Fatih îi spune că este ajutorul lui și îl trimite să îi servească cu ceai. Mustafa ajunge în port chiar când Murat îi spunea tinerei că pe el l-au pierdut pe mare. După plecarea ei, Mustafa și Fatih îl pedepsesc pe Murat pentru povestea scornită și multă vreme după aceea îl tachinează, mai ales când ea se întoarce în port cu logodnicul ei.

Yigit este necăjit fiindcă Tahir și Nefes se ocupă tot timpul de surioara sa dar Tahir rezolvă imediat problema cu o ședință de familie în care stabilesc să îi ajute atunci când fetița plânge.

Genco a fost arestat și după trei luni are loc procesul său la care participă toți pentru a da declarații, inclusiv Tarik. La sfârșitul procesului Hanife îl așteaptă pe Genco afară și vrea să îl împuște fiindcă a aflat ce le-a făcut fiicei și nepoatei sale însă este oprită de un polițist.
Genco a înțeles că își va petrece restul vieții în închisoare și se sinucide. După înmormântare Tarik și Mercan o vizitează pe Nilufer și îi spun că ea va primi o parte din avere apoi își iau rămas bun de la părinții lui Mercan și pleacă în Istanbul.

Ferhat o cere în căsătorie pe Hazan iar la conac e veselie mare fiindcă Esma este însărcinată.
Nefes află că a fost acceptată la Facultatea de drept din Istanbul și e foarte fericită. După câteva zile de pregătiri pentru mutare Nefes, Tahir și copilașii își iau rămas bun de la familie și pornesc spre Istanbul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.