Ma numesc Zuleyha episodul 100 (rezumat)

0 22,026

Demir a aflat că Sevda este mama lui Umit. El și Zuleyha cred că în tot acest timp ea a ajutat-o pe Umit să le distrugă căsnicia.
Pe tot parcursul episodului Demir o caută pe Umit. Când o găsește, Sevda îl amenință că dacă nu o va lăsa să păstreze copilul și să plece din oraș atunci ea va spune poliției că împreună cu Zuleyha l-au ucis pe hoțul de la conac.
Demir nu are de ales și le lasă să plece deși știe că Umit se va întoarce după ce va naște și ori le va distruge căsnicia și viața, ori acel copil va deveni ca Fikret și le va crea probleme lui Adnan și lui Leyla în viitor.
Zuleyha e dispusă să ia custodia copilului și să îl crească alături de frații lui fiindcă amândoi au înțeles că Umit are probleme psihice și nu i-ar putea oferi o viață bună.


Înainte ca Umit să plece din oraș, Demir îi spune niște vorbe umilitoare iar atunci Umit vrea să îl împuște însă Sevda se pune în fața lui pentru a-l proteja și este împușcată ea.

Pe de altă parte, se află că Cumali, cel care știe că Zuleyha și Sevda l-au ucis pe hoț, este tatal lui Uzum, fiica adoptivă a lui Saniye și Gaffur.
Fekeli începe procedurile pentru adopția lui Kerem Ali însă vor întâmpina dificultăți fiindcă fratele lui Mujgan vrea să îl ia pe copil. Fikret și Fekeli se opun deoarece bănuiesc că urmărește doar averea lui, cea rămasă de la Yilmaz și de la Fekeli.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.