Ma numesc Zuleyha episodul 101 rezumat

0 19,274

În episodul anterior Umit a vrut să îl împuște pe Demir însă Sevda s-a pus în fața lui pentru a-l proteja și a împușcat-o pe ea. Înainte de a muri, Sevda îi spune lui Demir că nu l-a trădat, că l-a iubit ca pe fiul ei și îl roagă să o lase pe Umit să păstreze copilul și să plece.
Demir o trimite pe Umit în Istanbul iar el o îngroapă pe Sevda fiindcă se teme că vina va pica pe el, deoarece toți știu despre conflictul lor. La finalul episodului, poliția o găsește.

Fekeli merge la Mersin să vorbească cu avocatul fratelui lui Mujgan și pe drum, într-o clipă de neatenție, accidentează și ucide un om. Cetin care este cu el îi spune că dacă el va fi arestat, familia lui Mujgan îl vor lua pe Kerem Ali iar Fikret este capabil să îi ucidă.
Îl convinge să îl lase pe el să își asume vina.
Următoarea zi, Fekeli discută cu avocatul și se înțeleg să îi plătească fratelui lui Mujgan 2 milioane de lire ca să renunțe la custodie. După ce rezolvă lucrul acesta, îi dă în grijă lui Fikret să îi transfere în cont 1 milion acum si 1 milion după ce semnează actele apoi se predă iar Cetin este eliberat.
Familia tipului pe care l-a accidentat este pe urmele lui.

Betul începe să lucreze la firma Yaman ca avocată și vrea să recupereze averea care consideră că le-a fost luată de către Demir și familia lui.
Demir a început să accepte faptul că Fikret este fratele său și îi oferă ajutor când află despre accidentul lui Fekeli.

La finalul episodului, Umit apare la conac și îi spune lui Demir că vrea să locuiască acolo până va naște, altfel va spune poliției că el a ucis-o pe Sevda.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.