Ma numesc Zuleyha episodul 108 original (rezumat)

4,433

Zuleyha și Fikret se întorc la conac și continuă discuția pe care au avut-o în livada de portocali.
Fikret îi spune cumnatei sale că nu are încredere în Mehmet și e datoria lui să o protejeze de el dar Zuleyha îi răspunde ferm că nu are nevoie de protecția lui și că nu îi va permite să se amestece în viața ei.
După aceea Lutfiye îi spune lui Fikret că în oraș se vorbește că el a pus ochii pe Zuleyha și pe averea familiei Yaman și insistă din nou să păstreze distanța față de ea.
Fikret se supără foarte tare după cuvintele dure ale lui Zuleyha și se duce la un bar. Acolo o sună pe Betul pentru a vorbi despre muncă iar imediat, Betul profită de această ocazie și merge la el.
Cei doi iau masa la club unde sunt văzuți de prietenele lui Sermin care încep să creadă că sunt iubiţi.
Fikret petrece noaptea cu Betul dar a doua zi regretă.

Omul lui Abdulkadir se dă de gol și îi spune lui Hakan că ei l-au ucis pe Fekeli.
Abdulkadir trebuie să îi dea explicații lui Hakan și îi spune că Fekeli a aflat cine este el.
Hakan îi zice că nu trebuia să-l ucidă pentru că oricum s-ar fi aflat curând și îl amenință să nu mai facă nimic fără știrea lui.

Parteneriatul dintre Abdulkadir și Betul începe să dea rezultate. Betul reușește să o facă pe Zuleyha să-l concedieze pe Erkan și să-i vândă terenul lui Abdulkadir.

Ayten, femeia care l-a căutat pe Demir la conac, o caută mai târziu pe Zuleyha la companie împreună cu fiica ei Selma și îi dezvăluie un mare secret despre Demir.
În urmă cu 15 ani, Demir a fost într-o relație cu Hulya, sora lui Hakan. În timp ce ea visa la un viitor împreună cu el, Demir a părăsit-o și s-a căsătorit cu prima lui soție. Hulya a fost devastată și s-a aruncat de la etaj și de atunci a rămas paralizată și nu a mai putut vorbi.
Ayten și Selma sunt singurele care au știut de relația lor secretă fiindcă se întâlneau acasă la ele iar Demir le-a plătit în toți acești ani ca să nu spună nimănui. De când Demir a dispărut, nu și-au mai primit banii și acum ele încearcă să îi obțină de la Zuleyha.
Zuleyha este șocată și le scoate afară. Chiar atunci Hakan o vizitează iar Zuleyha îi povestește și lui.
Hakan merge acasă și o întreabă pe sora lui dacă este adevărat iar Hulya îi arată scrisorile pe care i le-a trimis Demir când a părăsit-o.
Acum Hakan este și mai hotărât să se răzbune pe Demir. Își dă seama că și fratele lui, Erkan, a aflat și de aceea a mers în Cukurova și a atacat conacul Yaman.

Zuleyha nu poate să nu se întrebe dacă nu cumva este adevărat fiindcă știe foarte bine de ce este capabil Demir.
Mai târziu, Ayten o vizitează din nou și îi dă o scrisoare pe care Demir i-a trimis-o lui Hulya după ce a părăsit-o, în care a amenințat-o că o va distruge dacă îl mai deranjează.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.