Ma numesc Zuleyha episodul 109 original (rezumat)

3,858

După ce a citit scrisoarea lui Demir către Hulya, Zuleyha își dă seama că ceea ce a spus Ayten este adevărat și decide să meargă la Izmir pentru a vorbi cu Hulya. Când Hakan aude asta, încearcă să o oprească pe Zuleyha. Dându-și seama că Zuleyha nu va renunța, Hakan pleacă cu ea spre Izmir.
Fikret, pe de altă parte, este furios când află că Zuleyha a plecat la Izmir cu el.
Pe drum, Zuleyha îi povestește puțin lui Hakan despre căsătoria ei cu Demir și câte i-a făcut el. Când își amintește prin câte a trecut, se întreabă cum a putut să îl iubească pe Demir și aruncă verigheta.
Hakan o îmbrățișează și o consolează.

Lutfiye și Saniye își dau seama că Fekeli a plecat la Isparta să-l investigheze pe Mehmet Kara în ziua când a murit. Cele două pornesc la Isparta să afle ce a descoperit Fekeli. Cu toate acestea, Abdulkadir le urmărește și le împiedică să afle adevărata identitate a lui Mehmet Kara.

Fikret o evită pe Betul și îi spune lui Cetin că a ieșit cu ea în oraș doar pentru a opri zvonurile despre el și Zuleyha.

La finalul episodului, Zuleyha și Hakan ajung acasă la Hulya. Zuleyha află povestea ei de la infirmieră apoi Hulya îi aduce toate scrisorile pe care i le-a scris Demir.

Numerotarea episoadelor originale nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 109 varianta TV corespunde episodului 106 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.