Ma numesc Zuleyha episodul 112 (rezumat)

5,327

Hakan îi mărturisește lui Abdulkadir că s-a îndrăgostit de Zuleyha. Abdulkadir amenință că va da jandarmeriei arma cu amprentele ei însă Hakan nu cedează în fața amenințărilor lui.
După aceea, Hakan și Zuleyha merg la plimbare cu caii. Zuleyha îi spune că după ce a văzut-o pe Hulya, înțelege de ce fratele ei, Hakan Gumusoglu vrea să se răzbune pe Demir și îi dă dreptate.
Mai târziu, Fikret o întreabă pe Zuleyha dacă îl mai iubește pe Demir iar ea îi spune că și-a dat seama că nu l-a iubit, doar s-a forțat să îl iubească.

Betul îi spune lui Abdulkadir că a auzit-o pe Zuleyha mărturisind că a împușcat-o pe Umit. El vrea ca ea să o denunțe dar apoi sunt amândoi de acord că este nevoie de dovezi întâi.
Abdulkadir trimite arma la jandarmerie împreună cu un bilet anonim în care scrie că Zuleyha a ucis-o pe Umit apoi o trimite pe Betul să o denunțe și ea ca să se asigure că Zuleyha nu va scăpa.

Zuleyha este arestată dar în curând se află că amprentele ei nu sunt pe armă.
Betul nu apucă să dea declarația și ca să își justifice prezența acolo, minte că a mers să spună procurorului că Zuleyha e nevinovată și că este sigură că Demir a împușcat-o pe Umit.

Hakan este cel care a șters amprentele lui Zuleyha și îl amenință pe Abdulkadir să nu se mai atingă de ea.
În altă zi, animalele de la ferma lui Zuleyha se îmbolnăvesc și Hakan bănuiește că Abdulkadir a făcut ceva. Îl amenință din nou, de data aceasta că îl va ucide.

Zuleyha e convinsă că Hakan Gümüşoğlu este cel care a denunţat-o și că este în oraș și îi urmărește fiecare pas.
Îi spune lui Mehmet (Hakan) despre îngrijorările ei iar el îi zice să nu se teamă fiindcă el o va proteja.

Fikret află de la Betul că Hakan vrea să îi plătească lui Zuleyha pierderile suferite în urma scufundării navei fără să aștepte nimic în schimb.
Atunci Fikret își vinde proprietățile din Istanbul pentru a plăti datoria ei dar nu îi spune nimic fiindcă vrea să îi facă o surpriză.
Între timp, Zuleyha acceptă ajutorul lui Hakan însă insistă să îi vândă 20% din acțiunile companiei în schimbul banilor.
Fikret se întoarce din Istanbul entuziasmat și îi dă banii lui Zuleyha. I-a cumpărat și o perche de cercei și vrea să-și mărturisească sentimentele pentru ea dar când Zuleyha îi spune că a acceptat ajutorul lui Hakan, el ascunde cadoul și este foarte dezamăgit.

Când Betül aude că o parte din acțiunile lui Demir au fost transferate lui Hakan, se ceartă cu Züleyha.
Abdulkadir își dă seama că atâta timp cât Hakan este în viață, nu va putea obține bani de la Yaman.

Demir este găsit în timpul demolării unei clădiri abandonate.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.