Ma numesc Zuleyha episodul 114 (rezumat)

5,836

La restaurant, Mehmet îi spune lui Zuleyha că s-a îndrăgostit de ea și o sărută. Zuleyha îi spune că nu este pregătită pentru o relație și că îi este teamă iar Hakan îi promite că nu o va supăra niciodată.
Când se întoarce acasă, Zuleyha îi spune lui Lutfiye ce s-a întâmplat în acea zi iar Lutfiye o sfătuiește să-și asculte inima și îi spune că este încă tânără și că are dreptul să iubească și să fie iubită.

Fiind sigur că și Zuleyha are sentimente pentru el, Hakan este hotărât să-i câștige încrederea.
Între timp, Betul a pus la cale un plan pentru a-l constrânge pe Fikret să se căsătorească cu ea.
L-a convins să meargă cu ea la un hotel din Mersin mințind că Hakan Gumusoglu se află acolo și a angajat niște actori să provoace un scandal în hotel, care ajunge pe prima pagină a ziarelor din Çukurova. În fotografia publicată în ziar, apar și Fikret cu Betul care se aflau în hotel.
După aceea, Betul se preface supărată că întregul oraș vorbește despre ei iar Şermin face o scenă prefăcându-se că plânge și leşină lângă Lütfiye.
Lutfiye o asigură pe Şermin că nepotul ei va face ceea ce trebuie.
După aceea, Lutfiye îi spune lui Fikret că nu are de ales și trebuie să se căsătorească cu Betul.

La conac ajung niște vânzători ambulanți și în timp ce Şermin cumpără marfă de la ei, Adnan se împrietenește cu copilul lor și se urcă în căruța lor și pleacă cu ei fără să fie observat.
Seara târziu, ei îl găsesc și intenționează să îl ducă acasă dimineața fiindcă deja s-au îndepărtat mult de conac.
Între timp, toată lumea îl caută. Hakan își trimite oamenii în căutarea lui dar până la urmă îl găsește chiar el, atunci când trece întâmplător pe lângă locul unde au poposit.
Fikret bănuiește că Hakan a plănuit totul pentru a o impresiona pe Zuleyha.

Lutfiye primește un telefon anonim de la un om de-al lui Abdulkadir. Tipul îi spune că Abdulkadir și partenerul lui l-au ucis pe Fekeli dar este prins de fratele lui Abdulkadir înainte de a apuca să spună mai multe.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.