Mă numesc Zuleyha episodul 115 (rezumat) Zuleyha și Hakan devin iubiți

5,093

Vahap, fratele lui Abdulkadir vrea să îl împuște pe Hakan dar Abdulkadir îl oprește și îi spune că nu este momentul fiindcă Hakan îl are cu ceva la mână.
Lutfiye a aflat că Abdulkadir l-a ucis pe Fekeli. Îi zice doar lui Saniye iar ea îl bănuiește și pe Mehmet dar se înțeleg să nu spună nimănui până vor găsi o dovadă.

Lutfiye îi cere sfatul lui Betul fiindcă este avocată.
Betul îl avertizează pe Abdulkadir iar el recunoaște că este adevărat și o amenință că îi va face probleme dacă nu îl ajută.
Lutfiye vrea să meargă în Isparta să afle mai multe despre Mehmet Kara dar Betul o oprește, spunându-i că e riscant fiindcă dacă află Abdulkadir, le va ucide și pe ele. În schimb, o asigură că va găsi o rezolvare.
Între timp, Abdulkadir îi întinde o cursă lui Fikret ca să pară că se ocupă cu afaceri murdare și îl filmează apoi o amenință pe Lutfiye cu asta.

Zuleyha și Hakan devin iubiți.
Zuleyha decide să își asculte inima și să mai dea o șansă iubirii.
Fikret și Hakan se luptă din nou iar Zuleyha îi desparte. După aceea, Hakan îi spune lui Zuleyha că Fikret este îndrăgostit de ea dar ea e sigură că nu este adevărat.
În acea zi, Fikret îi povestește lui Cetin cum și-a dat seama că s-a îndrăgostit de Zuleyha, după ce a aflat că Demir a murit.
Deși regretă că i-a dat speranțe lui Betul și că s-a afișat cu ea în public, nu ar vrea să își petreacă viața alături de o femeie pe care nu o iubește dar Lutfiye îl presează să se căsătorească cu ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.