Ma numesc Zuleyha episodul 133 (rezumat)

4,863

Züleyha găsește pe biroul ei scrisorile lui Hakan, printre care și plicul trimis de Betul cu fotografia lui. Își dă seama că o scrisoare miroase a parfum de femeie și vrea să o deschidă. În acel moment, Hakan intră și îi ia plicul din mână. Când vede fotografia cu el și Demir făcută cu ani în urmă, o întreabă pe Züleyha dacă a văzut ce este în plic și îi spune să nu mai deschidă niciodată scrisorile lui. Zuleyha așteaptă o explicație din partea lui, dorind să știe cine este acea femeie dar Hakan pleacă fără să-i răspundă. Mai târziu, îi spune că scrisoarea este de la o fostă iubită dar o asigură că nu mai este nimic între ei.

Hakan își dă seama că nimeni, în afară de Betül, nu ar fi putut să îl șantajeze cu fotografia.
Çolak Ağa o întâlnește pe Betül în oraș și o invită la un restaurant.
Betül îi refuză avansurile și pleacă dar el e hotărât să o cucerească.
Între timp, Şermin merge în fiecare zi la restaurantul lui Çolak pentru a-l aborda.

Vahap își dă seama ce mare greșeală a făcut când a strigat pe străzi că Mehmet e Hakan Gümüşoğlu, fiindcă l-a pus pe Abdulkadir în pericol.
Când Fikret merge să vorbească cu el, Vahap îi spune că a mințit pentru a-i face probleme lui Mehmet. Totuși, Fikret e sigur că a spus adevărul.
Hakan, pe de altă parte, îi oferă lui Vahap o ultimă șansă pentru a-și repara greșeala.
Cu ajutorul lui Vahap, Hakan obține fotografia originală de la Betul și o sperie ca să nu spună nimănui identitatea lui.

Çolak merge acasă la Zuleyha și îi propune un parteneriat de afaceri. Chiar în acel moment sosește Hakan și îl lovește pe Çolak și îl scoate afară.
Următoarea zi, cineva plasează o bombă sub mașina lui Hakan. După ce Hakan intră în mașină, bomba explodează.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.