Ma numesc Zuleyha episodul 153 (rezumat)

15,558

În timp ce Züleyha și Cetin îl așteaptă pe Çolak în pădure, ei își dau seama că au fost atrași într-o capcană. Betül vrea să o împuște pe Züleyha dar ei reușesc să intre în mașină și să scape cu bine.
Între timp, Çolak care a fost răpit de Betul, reușește să fugă.
Züleyha și Çolak se întâlnesc pe drum, în timp ce fug de Betul. Cei doi pun lucrurile cap la cap și când înțeleg că Betul a vrut să o ucidă pe Zuleyha și să dea vina pe Çolak, decid să coopereze pentru a se răzbuna pe Betül.

Fikret este sigur că Hakan l-a ajutat pe Abdulkadir să fugă. Ca să îndepărteze orice suspiciune, Hakan îi spune procurorului unde ar fi putut să meargă Abdulkadir.
După aceea, Hakan merge la munte unde se ascunde Abdulkadir și îi spune să nu meargă în locurile acelea și planul prin care îl va ajuta să plece din țară.
Mai târziu, Zuleyha află de la Gaffur că Hakan a cumpărat alimente din oraș. Ea bănuiește că îi duce provizii lui Abdulkadir și îl urmărește când merge la el. Hakan îi lasă proviziile apoi își ia rămas bun fiindcă i-a rezolvat să plece în câteva ore.
Când Hakan se întoarce la conac, Zuleyha îl așteaptă foarte supărată. A închis porțile și nu îi permite să intre în curte. El vrea să îi dea o explicație dar Zuleyha se desparte de el și îi spune că a anunțat poliția despre locul unde se ascunde Abdulkadir.
Într-adevăr Abdulkadir este pe cale de a fi prins dar reușește să scape în ultimul moment.

Între timp, Çolak își înscenează moartea.
Betül, care crede că i-a moștenit averea, se instalează în casa lui de îndată ce primește vestea.
Nu după mult timp, avocatul lui Çolak îi spune că cununia lor a fost falsă.
Apoi apare Çolak viu și nevătămat și le scoate afară pe Şermin și pe Betul, umilindu-le de față cu Zuleyha și muncitorii ei și spunând tot ce a făcut Betul.
A doua zi, Betül își ia pistolul și se duce la conac să o împuște pe Züleyha.
În acel moment, Hakan merge să-și ia rămas bun de la Züleyha. În timp ce ei vorbesc, Betül trage cu arma iar Hakan, care se pune în fața lui Zuleyha pentru a o proteja, este împușcat și moare.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.