Ma numesc Zuleyha – episodul 70 (rezumat) Hunkar paraseste serialul

11,916

Demir ține o conferință de presă la conac și spune că Yilmaz este tatăl biologic al lui Adnan dar pe de altă parte, povestește cum el a iubit-o pe Zuleyha atât de mult că s-a căsătorit cu ea deși știa că era însărcinată și lasă să se înțeleagă că a fost eroul ei când a rămas singură, după ce Yilmaz a ajuns la închisoare. La urmă spune că el consideră că are mai mare drept de a fi considerat tatăl lui Adnan. Revoltată, Zuleyha ar vrea să meargă să îi spună câteva dar Hunkar o oprește. Yilmaz îi zice lui Demir că își va lua fiul iar el îl provoacă spunându-i să încerce dacă poate. Atunci Yilmaz se preface că pleacă, apoi intră în casă pe ușa din spate și îl ia pe Adnan. Sanyie îl vede dar îl lasă să plece.

Când se observă lipsa lui Adnan, Demir crede că Gulten l-a ajutat pe Yilmaz. Fekeli o scapă din mâinile lui și o duce acasă la el. Sanyie vrea să spună că Gulten nu a fost implicată dar Gaffur o oprește fiindcă asta ar însemna să fie concediați și alungați.
Demir pornește în căutarea lor în timp ce Zuleyha așteaptă disperată vești, temându-se că nu își va mai vedea fiul.
Yilmaz îl duce pe Adnan la colibe și îl prezintă muncitorilor spunându-le că e fiul lui apoi se plimbă cu el prin oraș și petrec un timp frumos. După câteva ore îl duce acasă și îi spune lui Demir că locul lui este lângă Zuleyha și că el nu îi va despărți. A vrut doar să îi demonstreze că dacă vrea, poate oricând să îl ia.

Fekeli îl caută îngrijorat pe Fikret fiindcă nu mai are nici o veste de la el după ce a pornit pe urmele tipilor din Ankara. Behice îi spune despre cele două pașapoarte pe care le-a găsit printre lucrurile lui dar el și Yilmaz nu se grăbesc să tragă o concluzie.
Între timp, Fikret l-a prins pe unul dintre tipii din Ankara, a aflat cine este șeful lui și cu ce scop urmărește să cumpere terenuri în Çukurova și îl predă poliției.
Fekeli, Yilmaz și întreg orașul îi sunt recunoscători, ba chiar conducerea orașului organizează un eveniment special pentru a-l felicita și pentru a-i mulțumi.
Văzând că Fekeli nu are de gând să îl întrebe pe Fikret despre identitatea lui, Behice îl confruntă și îi spune că i-a găsit pașapoartele. Fikret are o explicație plauzibilă pentru motivul pentru care a avut nevoie de un pașaport fals. Ba mai mult le dovedește că el este Fikret Fekeli, arătându-le o cicatrice pe care o are din copilărie.

Demir o evită pe Sevda și îi trimite bani printr-un om de-al său. Sevda se întristează fiindcă își dă seama că a ales să nu o mai caute ca să nu o supere pe Hunkar. Îi trimite banii înapoi dar nu ajung la el ci la Hunkar. Ca să o rănească, Hunkar merge personal la ea și îi spune că Demir a avut grijă de ea numai pentru că l-a rugat Adnan apoi îi dă banii și îi spune că dacă mai are nevoie, să o anunțe, dacă nu îl găsește pe Demir.
Între timp, Sermin îi zice lui Behice că Gaffur l-a ucis pe Hatip.

Zuleyha se întâlnește cu Yilmaz la conac, foarte supărată fiindcă l-a luat pe Adnan și a lăsat-o să creadă că nu îl va mai vedea și îi spune că nu este cu nimic diferit de Demir și că nu vrea să îl mai vadă.
Următoarea zi, Yilmaz o întâlnește în oraș și vrea să îi vorbească dar ea îi spune să își accepte destinul și să renunțe la ea fiindcă nu mai vrea să riște să își piardă din nou copiii. Yilmaz spune că nu va renunța la ea niciodată. 

Fekeli și Hunkar se întâlnesc pentru ultima dată la locul lor special. Ea îl întreabă dacă vor vedea și ei ziua când se va încheia războiul dintre copiii lor iar el îi promite că îi așteaptă un viitor frumos și că vor pune capăt dușmăniei lor arătându-le ce înseamnă dragostea adevărată. O cere din nou în căsătorie iar Hunkar acceptă.
Următoarea zi, Fekeli anunță familia că se vor căsători. Nici unul nu primește vestea cu bucurie.
Hunkar îi scrie lui Demir o scrisoare în care îi spune că s-a decis să își petreacă restul vieții alături de bărbatul iubit și îl roagă să accepte, așa cum a acceptat-o pe Sevda pentru tatăl său. Pe de altă parte îl roagă să nu o mai rănească pe Zuleyha.
Mai târziu, Hunkar vorbește cu detectivul pe care l-a pus să caute informații despre Behice și află că și-a ucis ambii soți și că fratele ei, tatăl lui Mujgan, a ajutat-o să scape de acuzații.
Hunkar se întâlnește apoi cu Behice într-un loc pustiu și o șantajează ca să plece din oraș împreună cu Mujgan. Behice o ucide pe Hunkar.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.