Mireasa din Istanbul – sezonul 3 episodul 25 (ep. 78) Rezumat

0 4,905

Decizia lui Faruk de a renunța la conducerea companiei îi afectează profund pe toți membrii familiei. Prima impresie a lui Fikret e că Faruk pleacă fiindcă nu îi convine că el și Adem au încheiat recent o afacere bună fără știrea lui. Când Faruk îi explică motivul pentru care a decis asta și că are încredere totală în capacitatea lui de a conduce firma, Fikret începe să îl înțeleagă și se calmează dar speră totuși că va fi doar o situație temporară.

Esma o pune pe Sureyya să o concedieze pe Anastasia pentru că se teme că Osman va merge prea departe cu relația lor. Sureyya nu vrea să se amestece în asta dar Esma o învinuiește că i-a adus-o în casă și o presează să scape de ea până nu e prea târziu.
Mai târziu Sureyya discută cu Anastasia iar ea își dă seama că Esma i-a cerut asta. Anastasia o roagă să nu îi spună lui Osman ca să nu se supere pe Esma ci să o lase pe ea sa îi spună că a demisionat. Sureyya o încurajează puțin, îi spune că Esma nu a primit nici o noră cu brațele deschise și că va avea nevoie de timp ca să îi câștige aprobarea.

Dilara a început să depășească situația cu Adem. Se întâlnește cu Güneş pe stradă și îi mulțumește pentru cadoul ce i l-a trimis prin Adem iar Gunes își cere scuze că a mers să îl vadă pe copil fără știrea ei. În plus, Dilara se împrietenește cu Mert, tatăl unei eleve, care de asemenea e divorțat.

Seara, Faruk spune întregii familii că s-a decis să îl lase pe Fikret la conducerea companiei și el să pornească pe propriul drum. Aceasta e una dintre cele mai mari lovituri pentru Esma iar reacția ei e pe măsură. Îl jigneste și pe Fikret spunând că nu e capabil să se ocupe de firmă și că probabil se bucură că Faruk pleacă. Pe de altă parte Sureyya nu înțelege de ce Faruk nu a discutat cu ea despre asta. Faruk îi spune că toată viața lui a avut o mulțime de responsabilități și acum vede că ceilalți nu mai au nevoie de el fiindcă se descurcă singuri. Îi zice că are nevoie de ajutorul ei ca să se regăsească și abia acum Sureyya înțelege de ce a fost atât de distant în ultimul timp.

Dimineața, Faruk încearcă să discute cu Esma dar nu ajunge la nici un rezultat.
Osman și-a dat seama că Esma vrea să îl despartă de Anastasia. Până acum Esma era sigură că Osman nu va face nimic care să o supere și e șocată când el o confruntă și îi spune că va lua singur decizii cu privire la viitorul lui. După aceea și Fikret îi aruncă niște vorbe aspre și toate acestea au un efect puternic asupra ei.
Puțin mai târziu, Faruk se hotărăște să plece în Anglia cu Sureyya ca să îl vadă pe Emir și ca să fie puțin departe de familie, fiindcă speră că astfel va fi mai ușor pentru Esma să accepte decizia lui. În timp ce caută bilete de avion, apare Mustafa și îi spune că a găsit geanta Esmei pe stradă. Toți se panichează și încep să o caute. Sureyya se gândește că poate va găsi vreun indiciu în jurnalul ei. Pe ultima pagină, Esma a scris că nu și-a putut ține familia unită așa cum a promis și își cere iertare de la tatăl ei pentru că nu mai are putere să îi adune din nou. După aceea Faruk primește un telefon și află că Esma a fost găsită la mormântul părinților. Merge după ea și are parte de un mare șoc. Esma pare complet pierdută și îi spune “tată”.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.