Mireasa din Istanbul – sezonul 3 episodul 26 (ep. 79) Rezumat

0 6,268

Boala Esmei progresează mai repede decât se așteptau ea, familia ei și chiar medicul. Toți sunt devastați iar Faruk, Fikret și Osman regretă că au supărat-o. Faruk se decide să rămână la conducerea companiei însă Esma nu vrea să îi facă același lucru pe care i l-a făcut ei tatăl său și îl încurajează să își urmeze planurile.

Văzându-se în situația aceasta, Esma îi spune Sureyyei că îi încredințează ei familia și că are încredere totală în ea. Îi dăruiește o broșă care i-a rămas moștenire de la mama ei și îi spune că dacă vreodată o va certa sau o va uita, să privească broșa și să își aducă aminte că e fiica ei și că o iubește mult. După aceea, Garip o duce în Istanbul pentru două zile ca să o consulte un prieten de-al său. Când se întorc acasă, familia o așteaptă cu o petrecere surpriză.

Deocamdată Esma nu o mai recunoaște pe Anastasia si a uitat de relația ei cu Osman, de aceea el și Sureyya îi propun să rămână la conac.
Mert o invită pe Dilara la un concert iar ea acceptă și stabilește cu Adem să stea el cu copilul.

Faruk ține o conferință de presă și anunță că le va lăsa lui Fikret, Adem și Akif conducerea companiei. După aceea o surprinde pe Sureyya când o duce la un local și îi spune că acolo vor deschide împreună un restaurant și vor începe o viață nouă. Adevărata surpriză e faptul că Faruk i-a pus localului numele restaurantului pe care l-au avut părinții Sureyyei. Reacția ei nu e cea așteptată și e chiar bulversată fiindcă îi trezește unele amintiri neplăcute.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.