Mireasa din Istanbul – sezonul 3 episodul 27 (ep. 80) Rezumat

0 4,086

Esma îi vede pe Osman și pe Anastasia sărutându-se. O bate pe Anastasia și o scoate afară din casă iar Osman nu poate să-i spună prea multe mamei sale fiindcă știe că izbucnirea aceasta e din cauza bolii. Memoria Esmei e foarte afectată și nu își amintește că Anastasia lucrează pentru ei de multă vreme, ci crede că abia acum familia ei s-a întors din Istanbul în Bursa și că doar de două zile au angajat-o. Anastasia nu vrea să fie între Osman și Esma fiindcă crede că el va fi nefericit. Se pregătește să se întoarcă în Rusia dar Osman ajunge la ea în ultima clipă și o convinge să rămână.

Dilara se decide să îi dea o șansă lui Mert iar Adem răbufnește violent pentru că nu vrea un străin în preajma copilului. Mai târziu, Dilara aude o discuție între Senem și Gunes cu privire la reacția lui Adem și e surprinsă că Gunes e de partea ei și că vrea să vorbească cu Adem despre asta.
Furia lui Adem cauzează tensiuni între el și Fikret fiindcă după confruntarea cu Dilara el participă la o ședință importantă și se ceartă cu clienții lor. Fikret crede că Adem vrea să saboteze firma și își dă seama că încă nu are încredere deplină în el. Faruk nu se amestecă în problema lor și îi lasă să rezolve singuri afacerea dar le dă câte un sfat și cei doi se împacă repede.

Restaurantul lui Faruk aduce un nou început atât pentru el cât și pentru Sureyya. În timp ce încearcă să împărtășească bucuria lui Faruk, Sureyya se confruntă cu o neliniște interioară pe care nu și-o poate explica. Are unele vise și frânturi de amintiri din copilărie care o frământă fiindcă ea credea că a avut o copilărie fericită alături de părinții ei. Printre altele își amintește că părinții ei lucrau până noaptea târziu în restaurantul lor și ea adormea pe scaune. Într-o seară au plecat acasă și au uitat-o acolo și ea s-a trezit și îi striga speriată.

Într-un final, Sureyya îi povestește lui Senem visele și neclaritățile ei iar Senem îi spune că părinții ei o lăsau în grija unei vecine fiindcă erau foarte ocupați cu serviciul. Sureyya află și că toate amintirile frumoase ce le avea cu părinții ei erau false fiindca ei nu aveau deloc timp pentru ea, ci Senem era cea care se juca cu ea. După aceea, Sureyya o vizitează pe vecina aceea și află că a locuit mult timp la ea, că ea era cea care o ducea la picnic și fiul ei îi cânta cu vioara ca să o mai înveselească fiindcă era supărată că părinții ei o lăsau acolo. Îi dă o cutie cu lucruri ce i-au aparținut mamei sale. În cutie e și jurnalul ei și Sureyya îl citește și află că era o povară pentru ea și că și-ar fi dorit să nu o nască.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.