Mireasa din Istanbul – sezonul 3 episodul 28 (ep. 81) Rezumat

0 6,207

Sureyya e devastată după ce a aflat că părinții ei nu au vrut-o și că întreaga ei copilărie nu a fost așa cum își amintea ea. Nu vorbește cu nimeni despre asta, îi spune doar Dilarei că a luat legătura cu o femeie care i-a cunoscut pe părinții ei. A doua zi, nu iese din cameră deloc și e foarte deprimată. Faruk se îngrijorează dar nu reușește să afle de la ea ce s-a întâmplat. O sună pe Dilara și ea îi spune că e ceva legat de copilăria ei și să nu o preseze. Situația aceasta durează câteva zile și întreaga familie este îngrijorată dar îi acordă spațiul de care are nevoie. Când iese din cameră, evită să vorbească cu ei și merge la Fatma ca să afle mai multe fiindcă își amintește doar puțin cum părinții ei se certau și nu aveau timp nici să îi sărbătorească ziua de naștere. O întreabă dacă au lăsat-o la ea de tot iar Fatma cam evită să răspundă direct și încearcă să îi spună că le era greu să se întrețină și trebuiau să lucreze mult.

Tot povestind, Fatma menționează și că Senem a fost în accidentul în care au murit părinții ei și că a stat mult în spital apoi imediat după ce a ieșit, a vândut tot în grabă, a luat-o pe Sureyya și au plecat din oraș. Sureyya merge direct la Senem și o întreabă ce ascunde. Senem nu mai poate fugi de trecut și îi spune că părinții ei au fost uciși din vina ei. Sureyya se întoarce acasă, îi spune totul lui Faruk și îi cere să o lase pe ea să rezolve asta.

Faruk îi povestește Esmei și ea nu are de gând să o lase să se chinuie singură ci se gândește imediat cum să o ridice din prăpastia în care a căzut și să îi arate că are o familie mare care o iubește mult.
Află și Adem și pentru că a trecut și el printr-o situație asemănătoare, vorbește cu Sureyya și o asigură că va depăși situația aceasta odată ce va lăsa trecutul în urmă.
Faruk amână inaugurarea restaurantului pentru a fi alături de Sureyya. Întreaga familie o așteaptă în curte când se întoarce de la serviciu, o îmbrățișează toți și îi spun că o iubesc mult și cât de importantă e pentru ei, apoi vizionează un video pe care i l-a trimis Emir Sureyyei ca să o înveselească.

Dilara și Güneş se întâlnesc întâmplător acasă la Senem. Güneş se scuză și se pregătește să plece însă Dilara o roagă să rămână să discute ceva. Îi spune că a auzit discuția ei cu Senem și îi mulțumește pentru că o susține în fața lui Adem în chestiunea cu Mert.
Mai târziu Dilara iese la restaurant cu Mert și îl lasă pe Adem să ducă copilul acasă la el fiindcă e sigură că Guneș e în Istanbul. Guneș merge în Bursa fără să știe, se bucură că e copilul acolo și Adem face fotografii cu ei trei și le postează. Dilara vede fotografia și intenționat îi spune lui Mert să meargă cu ea la Adem după copil. Când ajung acolo, nici Adem nu spune nimic despre Mert, nici Dilara nu face scandal pentru că e Güneş acolo. Mert crede că Dilara l-a dus acolo ca să îl facă gelos pe Adem și îi spune că nu se va mai implica în astfel de jocuri și se desparte de ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.