Mireasa din Istanbul – sezonul 3 episodul 30 (ep. 83) Rezumat

0 6,900

Nazif este salvat cu bine din incendiu dar Esma e devastată pentru că a ajuns să fie un pericol pentru familia ei.
Această întâmplare îi face pe toți să se gândească la cât de scurtă e viața și că nimeni nu știe ce îl așteaptă în clipa următoare. Sureyya se împacă cu Senem, renunță la vioară și învață să cânte la ukulele.

Adem îi spune Dilarei că se teme că Mert îi va oferi copilului familia pe care el nu a putut să i-o ofere, că Güneş l-a părăsit, Faruk s-a împrietenit repede cu Mert și pe el l-a dat la o parte și are impresia că pierde familia pe care a obținut-o atât de greu. Dilara îl asigură că toate acestea nu se vor întâmpla și îl încurajează că se va împăca și cu Güneş. Îl invită la restaurantul lui Faruk unde vor sărbători ziua ei de naștere dar el refuză pentru că nu vrea să le ruineze petrecerea.

Mai târziu Esma reușește să spulbere toate temerile lui Adem. Îi spune că va fi un tată bun, îi dăruiește ceasul lui Fevzi și își cere iertare de la el pentru comportamentul ei și al părinților lui. După aceea, Adem merge la petrecerea aniversară a Dilarei, o îmbrățișează și îi strânge mâna lui Mert în semn că a îngropat securea războiului.
Tot acolo apar și Osman cu Anastasia care spre surprinderea tuturor, au fost invitați de Esma.

A doua zi dimineața, Esma merge la un azil fiindcă nu vrea să mai fie un pericol sau povară pentru familie. Le lasă doar o scrisoare de rămas bun și le spune să nu o caute.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.