Mireasa din Istanbul – sezonul 3 episodul 31 (ep. 84) Rezumat

0 6,659

Frații Boran o găsesc pe Esma la azil dar ea nu vrea să se întoarcă acasă. Garip a fost foarte dezamăgit că l-a părăsit din nou dar își revine repede și pune la cale un plan grozav ca să își aducă soția înapoi. Pentru început le trimite pe nurori cu nepoțeii la azil ca să îi spună Esmei că îi respectă decizia dar o vor vizita zilnic. În aceeași zi, Garip îi trimite actele de divorț apoi merge și el la azil. Îi spune că nu poate să locuiască cu fiii ei care încă nu l-au acceptat și nu vrea să locuiască singur, dar nu o va deranja și încearcă să renunțe la ea. În plus se împrietenește cu femeile de acolo și chiar încearcă să o facă geloasă. Bineînțeles că Esmei nu îi place deloc situația aceasta dar se abține. După câteva zile, Garip propune să organizeze Senem o petrecere la azil. Ca de obicei iese un fiasco și întreaga familie e alungată de acolo iar Esma se întoarce acasă.

Adem o găsește pe Güneş cu ajutorul lui Senem. O cere în căsătorie însă ea îl refuză fiindcă el își dorește să aibă o familie mare iar ea nu poate avea copii. Adem nu vrea să renunțe la ea și îi propune să adopte un copil.
Dilara o vizitează pe Guneș și îi spune că îl vor crește pe Umut împreună și ea va fi a doua sa mamă.

Mai târziu, familia Boran și apropiații lor sărbătoresc ziua mamei la conac. Fac grătar în curte, se împart cadouri și e mare veselie. Garip se simte rău dar nu le spune celorlalți ci merge singur în camera lui și face atac de cord.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.