Moștenirea episoadele 13-14 (rezumat)

0 3,886

Ikbal merge la Seher și prefăcându-se că are intenții bune, îi zice că îi permite să meargă să îl vadă pe Yusuf pe ascuns.
Când ajunge la el, Seher îl găsește delirând de la febră iar dădaca lui doarme.
Când apare Yaman și se pregătește să îi ceară socoteală, Seher îi spune ce se petrece și se ocupă imediat de Yusuf, ca să îi scadă febra.
Cheamă și un medic iar el le spune că intervenția lui Seher la timp l-a salvat.
De atunci, Yaman îi permite lui Seher să stea cu Yusuf.

Puțin mai târziu, Yaman o aude pe Seher spunându-i lui Yusuf care doarme, că dacă este nevoie, își va petrece restul vieții în acel subsol, dar nu îl va părăsi niciodată.

Yaman o concediază pe dădacă după ce o aude spunând unei prietene că el i-a cerut să fie tot timpul alături de Yusuf și că pretinde prea multe de la ea.
Ikbal pregătește pentru sora ei care va sosi curând, o cameră lângă dormitorul lui Yaman.
După aceea, Ikbal o convinge pe Seher să plece o vreme spunându-i că Yaman este foarte furios și că ar fi bine ca Yusuf să nu fie afectat de conflictul dintre ei.
Seher acceptă iar Yaman o aude când spune că face orice, numai să fie Yusuf bine.

Pe când Seher se pregătea să plece, Yaman merge la ele și îi spune lui Ikbal că Seher va rămâne acolo, în camera pregătită de ea pentru sora ei.
Seher îi mulțumește lui Yaman iar el, deși o privește cu admirație, îi răspunde aspru că face lucrul acesta doar pentru Yusuf și că ea va fi responsabilă pentru el.

Pe de o parte Seher este bucuroasă că poate să fie alături de Yusuf dar pe de altă parte, nu îi va fi ușor să se acomodeze acolo.
Zuhal sosește în oraș iar Ikbal vrea ca ea să îl cucerească pe Yaman și astfel să pună mâna pe averea familiei dar întâi vor trebui să scape de Seher.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.