Moștenirea episodul 7-8 (rezumat)

0 2,132

Yaman o închide pe Seher în subsolul casei și încearcă să o sperie și să o facă să plece, când vede cât se încăpățânează să nu renunțe la Yusuf. Seher însă nu cedează deloc.
Mai târziu, când merge să vadă ce face, o găsește dormind iar când vede că un scorpion se apropie de ea, îl ucide fără ca ea să vadă.

După aceea oamenii lui duc un tip acolo și îl bat ca să îi arate de ce este capabil. Atunci Seher se decide și mai mult să nu îl lase pe Yusuf acolo.
Evadează și intră în casă pe furiș dar Yaman o prinde. Seher îl înfruntă neînfricată și îi spune că nu renunță nici dacă o ucide și cere să îl vadă pe Yusuf.
Yaman este tot mai fascinat de ea.

O închide din nou fără să știe că Yusuf a mers la subsol. Când Seher îl vede pe copil acolo, strigă după ajutor dar nu o aude nimeni. Nu după mult timp izbucnește un incendiu. Seher face o groapă mică sub ușă prin care să respire Yusuf apoi își pierde cunoștința din cauza intoxicației cu fum.
Yaman descoperă că a izbucnit incendiul și îi salvează pe amândoi.

Între timp, mai apare un personaj, o tânără care pare să vină din alt oraș și merge acasă la Osman, unchiul lui Ali. Fata ajunge seara târziu iar înainte de a bate la ușă, aude că se apropie cineva și se ascunde după casă.
Ali este cel care intră în curte și fiindcă și-a uitat cheile, încearcă să deschidă ușa cu o cartelă iar tânăra crede că este un hoț și îl lovește cu o bâtă în cap apoi fuge.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.