Moștenirea episoadele 9-10 (rezumat)

0 1,888

Yaman îi salvează pe Seher și pe Yusuf din incendiu.
Yusuf le povestește lui Ikbal și fetelor de la bucătărie cum Seher i-a salvat viața când a izbucnit incendiul, făcând o groapă sub ușă prin care să respire. Yaman ascultă impresionat lângă ușă.

Kiraz, fata care l-a lovit pe Ali în cap, a fugit de acasă fiindcă familia ei vrea să o căsătorească cu forța. După aceea au apărut zvonuri că a fugit cu un băiat iar fratele ei vrea să o ucidă pentru a curăța onoarea familiei. În plus este căutată și de poliție fiindcă logodnicul ei a mințit că a furat niște bani.
Îi cere ajutorul lui Osman, care a fost profesorul ei.
Osman vrea să o ajute dar când află că ea l-a lovit pe nepotul lui crezând că este hoț, trebuie să îi găsească altă locuință fiindcă Ali e foarte hotărât să o găsească și se tem că o va da pe mâna familiei ei.
Între timp, ca să nu o recunoască, se deghizează și îi vor zice că Osman a angajat-o ca să îl ajute la treburile casnice.

Ikbal pune la cale un nou plan pentru a scăpa de Seher. Îl sfătuiește pe Yaman să o lase să se joace cu Yusuf în curte apoi când Seher merge puțin în casă pentru a-i aduce o căciulă copilului, Ikbal îl convinge pe Yusuf să se ascundă în camionul care adusese legume proaspete la vila Kırıklı.
Între timp, camionul pleacă și apare un alt camion frigorific.
După ce Yusuf se ascunde acolo, camionul pleacă. Pe drum șoferul îl găsește inconștient și crezând că a murit, îl lasă într-o pădure.
După ce îl caută pe Yusuf peste tot, familia lui află din înregistrarea camerelor de supraveghere că a intrat în camion iar Seher și Yaman pornesc împreună pe urmele șoferului.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.