Nehir episoadele 50,51 (rezumat)

1,809

Nazim și Nehir află de la Zahra că Tarik l-a ucis pe Halil. Chiar atunci Tarik ajunge acasă. Nazim îl lovește dar Tarik scapă și fuge. Zahra fuge și ea însă Tarik o prinde și o duce în casa lui de la munte, până găsește o soluție.
Îi cere ajutorul lui Bahar dar ea nu poate să facă nimic așa că îi rămâne doar să o convingă pe Zahra să îl ajute. Se întoarce la ea cu un buchet de flori și își cere scuze, apoi o minte că va divorța de Nehir și o cere în căsătorie.

Între timp, Nazim o caută pe Zahra acasă la ea. Se întâlnește cu Halit și îi spune că Tarik l-a ucis pe fratele lui și că Zahra știe și a dispărut.
Tarik o convinge pe Zahra să meargă la Nehir și să îi spună că a mințit fiindcă a fost geloasă când a aflat că s-a căsătorit cu ea.
În timp ce Zahra le povestește lui Nehir și lui Nazim că l-a înșelat pe Halil cu Tarik, apare Halit acolo și aude discuția. El vrea să o împuște pe Zahra dar Nazim îl împiedică și îl denunță. Halit este arestat pentru câteva zile.
Nehir nu știe ce să creadă în privința lui Tarik dar Nazim este sigur că el l-a ucis pe Halil însă nu se poate face nimic fără dovezi.
Tarik merge la Nehir și încearcă să o convingă că este nevinovat. Nehir nu îl mai vrea în viața ei și îi spune că vor divorța.

Nazim o aude pe Bahar vorbind la telefon cu Tarik și stabilind să se întâlnească. O urmărește și îi ascultă din apropiere și află că s-au înțeles să o șantajeze pe Nehir să se căsătorească cu Tarik în schimbul transplantului.
Nazim se desparte de Bahar. După aceea merge la Nehir și îi spune că nu mai este nici un obstacol între ei și promite că nu va permite nimănui să îi despartă.

Bahar află că Azra nu este sora ei. Când se întoarce acasă și îl găsește pe Demir acolo, îl sună pe Nazim și îl cheamă în ajutor. Demir o înjunghie pe Bahar și fuge. Tarik vede totul din stradă și sună la poliție și minte că la adresa ei, se aude o ceartă între soți.
Când Nazim ajunge la Bahar, ajunge și poliția și îl arestează crezând că el a rănit-o.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.