Nehir episodul 1 (rezumat)

0 3,169

Nazim este un bărbat dur, disciplinat și singuratic care lucrează ca maistru la construirea unui baraj. În urma unui accident din trecut, are cicatrici pe față și de aceea evită comunicarea cu oamenii și este o persoană închisă.
Nazim o cunoaște pe Nehir pe internet și corespondența cu ea l-a ajutat să-și uite singurătatea.
Nehir este o tânără frumoasă, care după ce și-a petrecut copilăria într-un orfelinat, a ajuns pe străzi de unde a fost salvată de Zerrin, o escroacă de primă clasă, profesionistă în a înşela bărbaţii.
Zerrin a luat-o sub protecția ei și a învățat-o toate tacticile sale.
Nehir găsește pe internet bărbați tineri și bogați, îi seduce și îi face să se îndrăgostească de ea, în timp ce Zerrin se preface că este mama ei.
După ceremonia de nuntă, cele două dispar fără urmă cu cadourile de nuntă și cardurile de credit ale tipilor înșelați.

Nehir și Nazim corespondează mult timp și se îndrăgostesc unul de celălalt, fără să se vadă.
După vreo 4 luni, Nehir îi trimite lui Nazim o fotografie cu ea și insistă mult să îi trimită și el. Nazım ezită din cauza cicatricilor de pe față dar nu vrea să piardă legătura cu ea și într-o decizie de moment, îi trimite fotografia lui Tarik, unul dintre muncitorii noi de pe șantier.

Următoarea zi Tarik, un tip afemeiat și arogant, sosește pe șantier.
Kemal, proprietarul barajului a aflat că Tarik profită de fiica lui pentru a trăi o viață de lux și l-a trimis pe șantier pentru 2 ani pentru a-i da o lecție.
Nazim primește ordin de la Kemal să îl muncească bine, să îl trateze rău și să nu îl lase să plece.
Tarik încearcă să fugă de acolo dar se răzgândește când Kemal îi transmite că îl va ucide dacă părăsește orașul.

După o săptămână, Nehir află că ultimul tip pe care l-a înșelat a ajuns în comă din cauza somniferelor pe care i le-a dat în noaptea nunții. Tipul și-a revenit dar ea este foarte afectată și decide să renunțe la acea viață și să plece departe de Zerrin şi de ambiţiile ei.
Îi scrie lui Nazim că își dorește să îl întâlnească însă el îi răspunde ca de obicei că este foarte ocupat cu munca și nu poate să meargă la ea.
Atunci ea se hotărăște să meargă la el iar Nazim citește mesajul ei prea târziu pentru a o putea împiedica.
În cele din urmă, el își face curaj și merge să o întâlnească la hotelul unde se cazează dar când se prezintă, Nehir nu îl recunoaște și crede că a fost trimis să o întâmpine. Când vede reacția ei șocată la vederea cicatricilor, Nazim nu poate să îi spună că el este tipul cu care a conversat și se prezintă cu numele Tarik. Îi spune că Nazim este foarte ocupat și nu poate să o întâlnească.
Nehir vrea să meargă la baraj să îl vadă măcar pentru câteva minute iar atunci Nazim nu are de ales și o duce acasă la el apoi merge la Tarik și îi spune situația.
Tarik acceptă să vorbească cu Nehir pentru câteva minute si să o convingă să se întoarcă în Istanbul iar în schimb îi cere să îi dea o muncă de birou.

Totuși când o întâlnește pe Nehir, se hotărăște să profite de situație pentru a scăpa de acolo.
Îi spune lui Nazim că înțelegerea lor a picat și că dacă nu îl va ajuta să se întoarcă în Istanbul, îi va spune lui Nehir adevărul.
Nazim nu acceptă și pentru a-l constrânge, Tarik o invită pe Nehir să mai rămână câteva zile în oraș.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.