Nehir episodul 18 (rezumat)

0 6,742

5 ani mai târziu,
Nehir nu a crezut că Nazim este nevinovat și l-a părăsit. S-a căsătorit cu Hakan și are un fiu de 4-5 ani, pe Mert.
Tarik s-a căsătorit cu Fulya și administrează afacerile lui Kemal. Zahra este amanta lui. A făcut avort iar el i-a oferit o viață de lux în Istanbul. Kemal a murit recent și Tarik așteaptă să își primească partea lui din avere apoi vrea să divorțeze.
Încă o iubește pe Nehir și pentru a fi aproape de ea, încheie un parteneriat de afaceri cu Hakan.
Ibrahim este tot în Istanbul, lucrează pentru Tarik și s-a îmbogățit de pe urma lui.

Nazim este eliberat. Bahar a făcut tot posibilul pentru a demonstra că nu există suficiente dovezi împotriva lui dar nu i-a spus că Hakan a aranjat să fie închis.
Ea s-a îndrăgostit de Nazim.
Nazim este un om schimbat, și-a făcut operație estetică și a scăpat de cicatricea de pe față. Încă o iubește pe Nehir dar s-a logodit cu Bahar pentru a se răzbuna pe cei care l-au trădat.
În închisoare, s-a împrietenit cu Mahir, un tip bogat și influent, care înainte de a muri, i-a lăsat conducerea companiei sale pentru a-l ajuta să se răzbune.

Când află că a fost eliberat, Nehir își dă seama că a fost nevinovat. Hakan este gelos fiindcă ea încă îl iubește și îi interzice să vorbească cu el.
Hakan și Tarik urmau să încheie o afacere profitabilă cu Mahir și acum când merg să se întâlnească cu noul patron al firmei lui, află că Nazim este noul lor partener de afaceri. Tarik vrea să se retragă fiindcă își dă seama că Nazim intenționează să îi facă să plătească dar Hakan nu vrea să piardă afacerea și îl convinge să semneze parteneriatul.
Hakan o întreabă apoi pe Bahar de ce nu l-a avertizat. Ea îi spune că Nazim este iubitul ei și că a lăsat trecutul în urmă. Hakan își dă seama că o folosește pentru a se apropia de el și Nehir.
Când Nehir află lucrul acesta, merge să vorbească cu Nazim, să îi spună că nu o rănește prin jocurile lui. Nazim îi vorbește rece și îi spune că ea nu mai înseamnă nimic pentru el.
La finalul episodului, Nehir și Hakan serbează ziua de naștere a lui Mert iar Nazim și Bahar anunță la petrecere că se vor căsători.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.