Nehir episodul 21 (rezumat)

0 4,450

Bahar scapă cu bine din accident și își dă seama că Hakan a defectat frânele mașinii ca să îl ucidă pe Nazim.
Pele, omul lui Nazim, verifică mașina și află și ei lucrul acesta. Nazim îl confruntă pe Hakan dar bineînțeles că el neagă și că se asigură că nu va apărea nimic în raportul poliției.

Fulya merge la hotel după ce a primit mesaj de la Meryem că Tarik se întâlnește cu amanta acolo însă ei s-au mutat în altă cameră și nu îi găsește.
Când află și că Tarik a retras 5 mil de lire din contul lor comun, crede că i-a cumpărat o casă lui Zahra. Tarik îi spune că a retras acei bani pentru a-i face o surpriză dar de fapt i-a folosit pentru afacerea în care l-a atras Nazim cu marfa furată de la Hakan. Acum el trebuie să facă rost de bani pentru că Fulya își așteaptă surpriza. Își încearcă norocul cerându-le banii lui Hakan și lui Nazim dar amândoi îl refuză.

Nazim se mută în casa de lângă Nehir și îl înfurie pe Hakan cu fiecare ocazie.
Hakan se ceartă din nou cu Bahar pentru că l-a adus în viețile lor. Bahar îi spune că știe că adevăratul motiv al supărării lui este faptul că Nehir nu l-a uitat pe Nazim. Nehir este acolo și nu neagă, fapt care îl enervează și mai mult pe Hakan.

Seara, Nazim participă la un eveniment caritabil împreună cu Bahar și familia ei și donează o sumă mare de bani, impresionând-o pe mama ei.
Ibrahim, Zahra și Meryem merg și ei la eveniment, fără să știe că Tarik și Fulya vor fi acolo. Zahra se preface că este iubita unui afacerist de acolo pentru ca Fulya să nu mai suspecteze că e amanta lui Tarik.
Pe lângă donația lui, Nazim a donat și în numele lui Tarik, cei 5 milioane pe care i-a luat de la el. Tarik este surprins când i se mulțumește pentru donația făcută. Fulya crede că aceasta este surpriza pe care i-a pregătit-o și își cere scuze că l-a acuzat că o înșeală.
Nu după mult timp însă, Meryem merge lângă ea și se preface că vorbește la telefon cu cineva spunând că Tarik a mers la eveniment cu soția și amanta.

Nehir se îmbată și îi spune lui Bahar că este adevărat că nu l-a uitat pe Nazim dar și el încă o iubește.
Ca să îi arate lui Nehir că nu mai înseamnă nimic pentru el și să o rănească, Nazim o cere în căsătorie pe Bahar cu același inel pe care i l-a dăruit ei când a cerut-o.
Nehir ia inelul de pe degetul lui Bahar strigând că acela este inelul ei, în fața tuturor invitaților de la eveniment.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.