Nehir episodul 24 (rezumat)

0 5,551

Anunțul lui Nehir că se va căsători cu Tarık îl bulversează pe Nazim, lucru pe care Bahar îl observă. Mai târziu, Nazim merge să vorbească cu Nehir între patru ochi și îi spune că știe că încearcă să se răzbune pe el, folosindu-se de Tarik. Nehir continuă să se joace cu sentimentele lui și îi spune că Tarik o face fericită, așa cum nu a fost niciodată și că îi pare rău că nu l-a ales pe el de la început.
Bahar este singura care s-ar bucura ca această căsătorie să aibă loc însă chiar și în această situație, Nehir o face să creadă că Nazim o înșeală cu ea.

Zahra află că Tarik a divorțat. El o minte că în urma divorțului a rămas fără nici un ban și că Fulya l-a îndatorat cu un împrumut pe care l-a făcut pentru firmă și va ajunge la închisoare dacă nu îl achită. Zahra se oferă să îi dea toate economiile ei iar Tarik speră că după ce va realiza că vor pierde viața de lux cu care s-a obișnuit, îl va părăsi.
Pe de altă parte, în secret face pregătirile pentru căsătoria cu Nehir.

Bahar bănuiește că Mert nu este fiul lui Hakan și face un test ADN. Când primește rezultatul și află că nu sunt rude, o confruntă pe Nehir și află că Hakan știa.
Chiar atunci apare Nazim și Nehir le spune amândurora că Mert e fiul lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.