Postul de televiziune Kanal D va difuza serialul turcesc Nehir din 26 iulie

0 1,148

Din 26 iulie, postul de televiziune Kanal D România va difuza serialul turcesc de mare succes, Nehir (Baraj).
Serialul va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00.

Serialul Nehir este o adaptare a filmului turcesc Baraj din anul 1977 și îi are în rolurile principale pe Feyyaz Duman, Biran Damla Yilmaz și Burak Yoruk.
În centrul poveștii se află Nazım, un bărbat care lucrează ca maistru la construcția unui baraj și Nehir,  tânăra frumoasă pe care a cunoscut-o pe internet și de care s-a îndrăgostit. În urma unui accident, Nazım are cicatrici pe față și de aceea atunci când Nehir îi cere o fotografie cu el, Nazim îi trimite fotografia lui Tarık, un tânăr care lucrează pe șantier.

Personaje:
Nazım (Feyyaz Duman) este un bărbat de 40 de ani, chipeș, disciplinat, introvertit, cu principii morale și un temperament dur.
Numeroase cicatrici i-au rămas pe față în urma unui accident.
Nazim lucrează ca maistru la construirea unui baraj.
Într-o zi, o cunoaște întâmplător pe Nehir pe rețelele de socializare. O vreme povestesc ca prieteni dar odată cu trecerea timpului, cei doi se îndrăgostesc fără să se vadă niciodată.
Când Nehir îi trimite o fotografie cu ea, Nazim îi trimite fotografia lui Tarik, crezând că oricum nu se vor întâlni niciodată și că vor continua să vorbească doar pe internet.
Lucrurile se complică atunci când Nehir îi face o vizită surpriză pe șantier.

Nehir (Biran Damla Yilmaz) este o tânără frumoasă de 25 de ani care a crescut în orfelinat.
Nehir lucrează împreună cu Zerrin (Sumru Yavrucuk), ca impostoare care înșeală tinerii bogați.
În timp ce Nehir îi seduce și îi face să se îndrăgostească de ea, Zerrin se preface că este mama ei.
După ceremonia de nuntă, Nehir și Zerrin dispar fără urmă cu cadourile de nuntă și cardurile de credit ale tipilor înșelați.
Viața ei se schimbă atunci când îl cunoaște pe Nazim.

Tarık (Burak Yörük) este iubitul fiicei lui Kemal, un afacerist bogat și proprietarul barajului. Când Kemal înțelege că Tarik nu are gânduri serioase și profită de fiica lui pentru a trăi o viață de lux, îl trimite pe șantierul barajului pentru a-i da o lecție și îl pune în subordinea maistrului Nazım.
La rugămintea lui Nazim, Tarik se întâlnește cu Nehir dar în loc să o convingă să plece după cum a fost înțelegerea lor, el o invită să rămână în oraș cu scopul de a se folosi de situație pentru a scăpa de pe șantier.
Lucrurile se complică și mai mult când Tarik se îndrăgostește de Nehir.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.