Păzește-mă de mine episoadele 13,14 (rezumat)

1,896

Marasli și Ozan au făcut accident. Amândoi scapă cu bine dar Ozan prinde momentul și fuge.
Mahur regretă că l-a acuzat pe tatăl ei că i-a făcut ceva lui Omer și refuză să mai creadă că familia ei îi ascunde ceva și că vor să o ucidă.

Mahur merge la un prieten fotograf care se pregătește pentru o expoziție. Savas trimite pe cineva după ea să o urmărească apoi îl sună pe Marasli și îi spune că el nu va putea să fie tot timpul lângă ea să o protejeze și să-i transmită să își schimbe declarația. Marasli îi închide telefonul.
Seara, Marasli o însoțește pe Mahur la expoziția prietenului ei. Savas merge și el acolo ca să o intimideze pe Mahur dar ea îi spune că nu își va schimba mărturia și că nu mai crede ce i-a spus despre tatăl ei.
Expoziția este întreruptă de o filmare a mamei lui Mahur în care i-a zis că tatăl ei a făcut niște greșeli, că ea trăiește într-o minciună și că îi va spune ceva important. Mahur fuge după Savas care a plecat dar nu îl prinde din urmă. Ea nu are acea filmare și vrea să afle continuarea. Este foarte supărată iar Marasli o îmbrățișează și îi promite că el va fi alături de ea indiferent ce decizie va lua în privința lui Savas.
O conduce acasă și o sfătuiește să nu spună nimănui.
Acum Mahur este sigură că familia ei ascunde ceva.
Seara, nu poate dormi și îl sună pe Marasli. Pe măsură ce petrec timpul împreună, relația lor devine tot mai profundă.

Următoarea zi este procesul lui Savas iar Mahur își schimbă mărturia spunând că este nevinovat. A făcut asta pentru ca să obțină restul filmării de la el.
Marasli îi spune că o înțelege dar a procedat greșit.
După aceea, Marasli îi spune lui Aziz motivul pentru care Mahur și-a schimbat declarația.

Marasli îl găsește pe Ozan și îl face să vorbească. Ozan recunoaște că are o aventură cu Dilsad, soția lui Ilhan și că Savas l-a amenințat cu asta și l-a constrâns să îi aducă informații despre Mahur.
Marasli își dă seama că Ozan nu are nici o legătură cu atacul de la concert și că colaborarea lui cu Savas este recentă. Îi spune să stea departe de Mahur și de Dilsad și să îi aducă informații despre tot ce vorbește cu Savas.

Savas și-a dat seama că Marasli are un scop ascuns cu familia Turel și decide să îl elimine.
O sună pe Mahur și o cheamă la o fabrică părăsită sub pretext că îi va da filmarea.
În același timp, și Aziz vrea filmarea iar Savas îi cere în schimbul ei să îl ajute să-l atragă pe Marasli îl capcană. Aziz îl sună pe Marasli și îi spune locul unde Mahur se va întâlni cu Savas.
Marasli pleacă imediat după ea.
Când Mahur ajunge, Savas îi spune că trebuie să aleagă între filmare și Marasli.
Mahur alege să îl salveze pe Marasli.

Acesta este rezumatul episodului 5 original.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.