Păzește-mă de mine episoadele 15,16 (rezumat)

1,441

Savaş i-a întins o capcană lui Marasli cu ajutorul lui Aziz, căruia i-a promis în schimb filmarea pe care i-a lăsat-o soția sa lui Mahur.
Mahur renunță la filmare și încearcă să îl avertizeze pe Marasli dar Savas o răpește.
Marasli merge acolo împreună cu Nevzat și îi învinge pe oamenii lui Savas.
Savas o face pe Mahur să creadă că Marasli a murit apoi îi spune lui Aziz că o va elibera dacă îl ucide pe Marasli.
Aziz încearcă să îl împuște dar nu poate. Marasli îi spune că înțelege că a fost constrâns de Savas și îi promite că o va găsi pe Mahur.
După aceea, Marasli îi cere lui Ozan să afle locul unde este Savas și o salvează pe Mahur.
Mahur era devastată crezând că el a murit și când îl vede, îl îmbrățișează.
Marasli o duce acasă dar seara ea îi spune tatălui său că va rămâne la studio şi se duce la Marasli fiindcă se simte mai în siguranță alături de el. Marasli se bucură să vadă că prezența ei îi face bine lui Zelis.

Următoarea zi, Mahur are un interviu în studio. Prietena ei realizează că ea și Marasli se plac din felul în care se privesc. Mahur neagă iar Marasli o aude spunând că nu este demn de ea.
La întoarcerea spre casă, Mahur crede că l-a supărat dar el îi spune că aparțin unor lumi diferite.
Seara, Mahur insistă să meargă cu el când se întâlnește cu colegii lui din armată și petrec un timp plăcut împreună.

Savas bănuiește că Ozan i-a spus lui Marasli locul unde era Mahur. Ozan recunoaște și îi spune totul.
Savas este intrigat când află că Marasli l-a întrebat pe Ozan despre atacul de la concert. Ulterior află că în acel atac fiica lui a fost rănită și își dă seama că s-a infiltrat în familia Turel pentru a descoperi cine este în spatele atacului.

Savaş îi cere lui Ozan să-l convingă pe Ilhan să vândă 51% din acţiunile companiei. Ilhan este de acord doar cu 49% iar Ozan îl convinge că a făcut înțelegerea dar schimbă contractul în ultimul moment și Ilhan îl semnează fără să știe. Următoarea zi, află că l-a trădat și că noul partener și deținătorul companiei este Savas.

Mahur este invitată la o strângere de fonduri și la un picnic de către o prietenă fotografă și îi propune lui Marasli să o ia pe Zelis cu ei. Marasli acceptă când vede că Zelis este încântată și nerăbdătoare să meargă.
În timp ce se distrează acolo, apare Savas cu oamenii lui, purtând măști la fel ca la atacul de la concert. Zelis leșină când îi vede. Marasli o caută îngrijorat în mulțime.

Acesta este rezumatul episodului 6 original.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.