Păzește-mă de mine episoadele 17,18,19 (rezumat)

1,020

În episodul anterior, Zeliş a leșinat după ce i-a văzut pe oamenii lui Savaş mascați la fel ca cei de la concert. Marasli și Mahur o duc la spital imediat. Starea ei se agravează din nou fiindcă a retrăit trauma iar Marasli este hotărât să îl pedepsească pe Savas. Se întâlneşte cu el și îl întreabă de unde a știut că Zeliș a fost împușcată și dacă are vreo legătură cu atacul de la concert. Savas îi spune că nu știe nimic despre acel atac însă Marasli nu îl crede și îi dă 24 de ore la dispoziție ca să îi spună cine l-a ordonat.

Savaş vorbește cu Ilhan în calitate de noul proprietar al companiei. Îi spune că a cumpărat-o pentru că avea nevoie de avioane și nu are nicio legătură cu răzbunarea.
Ilhan este foarte supărat că a pierdut compania familiei. Se îmbată și îi spune lui Dilsah cum l-a trădat Ozan. Dilsah merge să îi ceară socoteală lui Ozan. În timp ce se află la el, apare Ilhan și pare hotărât să îl împuște pe Ozan dar Dilsah îl salvează.

Necati îi spune lui Mahur că a auzit că Omer s-a căsătorit cu o asistentă în închisoare. Marasli îl pune pe prietenul său să investigheze și o găsesc pe soția lui într-un azil. Femeia are Alzheimer dar menționează că are un fiu care este sensibil la soare.
Ei își dau seama că Savas este fiul ei și al lui Omer și merg imediat acasă și spun familiei. Toți sunt uluiți. Marasli observă reacțiile tuturor și îi atrage atenția faptul că șoferul este foarte tensionat și că părăsește camera. Necati, care pare să știe mai multe despre Omer decât spune, pleacă și el iar după ce Marasli iese afară, se întoarce și spune familiei că nu există altă soluție decât să îl ucidă pe Savas.
Afară, Marasli îl vede pe șofer plângând în grădină.

Când află că cei din familia Turel i-au descoperit identitatea, Savas merge acasă la ei și le spune că după ce Omer a murit, mama lui a înnebunit iar el a ajuns la ofelinat și că se va răzbuna pe ei pentru că Aziz l-a trimis pe tatăl lui nevinovat la închisoare.
Marasli îi doboară pe toți oamenii lui apoi îl răpește pe Savas spunându-i că s-au scurs cele 24 de ore. Mahur nu vrea să îl ucidă fiindcă se teme că va fi arestat și pornește în căutarea lui ca să îl oprească. O sună pe bona lui Zelis și îi spune ce se petrece. Îi cere numărul lui Nevzat dar ea minte că nu îl știe.
Mahur se gândește că este la localul unde se întâlnește cu amicii lui din armată și îl caută acolo. Găsește doar o cabană părăsită și își dă seama că Marasli îi ascunde ceva.
Marasli îl duce pe Savas într-un loc deschis și îl expune la soare.
El încearcă să afle cine a ordonat atacul în care fiica sa a fost rănită. Savas suferă arsuri grave din cauza expunerii la soare dar nu îi dă nici un răspuns. Marasli pleacă și îl lasă acolo dar la ieșirea din clădire este prins de niște oameni înarmați și mascați. Ei îl duc la femeia agent cu care Marasli vorbește în fiecare episod.

Acesta este rezumatul episodului 7 original.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.