Păzește-mă de mine episoadele 20,21,22 (rezumat)

1,336

Agenții pentru care lucrează Marasli l-au împiedicat să-l ucidă pe Savas fiindcă trebuie să afle pentru cine lucrează.
În timpul discuției lor aflăm că în atacul de la concert ținta a fost Mehmet Inci, un agent care era pe punctul de a descoperi ceva despre afacerile familiei Turel.
Întâlnirea lui Marasli cu Mahur nu a fost întâmplătoare. Marasli și organizația pentru care lucrează au urmărit familia Turel timp de câteva luni înainte de întâlnirea lor. Acum agenții îi reamintesc că au făcut o înțelegere atunci când l-au implicat în investigație, în care el a promis că nu va permite ca răzbunarea lui să compromită operațiunea.

Mahur îl așteaptă pe Marasli la spital, la Zelis și se bucură când află că nu l-a ucis pe Savas. Îl îmbrățișează și îi spune că s-a temut pentru el, că va fi arestat sau ucis de oamenii lui Savas.
Savas este la spital, a suferit răni grave din cauza expunerii la soare și vrea să se răzbune pe Marasli.
Firuzan află de la Ilhan că a pierdut compania și îl va ajuta să o recupereze.

Când Zeliş este externată, Mahur merge acasă cu ei. După ce a văzut că localul unde Marasli se întâlnește cu colegii lui este de fapt o cabană părăsită, se întreabă ce îi ascunde. Se uită în seiful lui și găsește reportofonul pe care s-a înregistrat și a spus că Aziz l-a ucis pe Omer. Îl întreabă pe Marasli de ce este atât de sigur iar el îi spune că a aflat din filmarea pe care i-a lăsat-o mama ei și pe care Aziz a obținut-o de la Savas.
Mahur merge acasă și îi cere lui Ilhan să deschidă seiful tatălui său. Întreaga familie vizionează filmarea în care mama ei spune cum Omer a fost arestat din cauza înscenării lui Aziz și că după ce a ieșit din închisoare, Omer s-a dus să îi ceară socoteală lui Aziz iar Aziz l-a împușcat. Aziz neagă totul dar nu îl crede nimeni.
Mahur pleacă la prietena ei iar ea o sfătuiește să se mute în New York pentru o perioadă fiindcă se teme că se va îmbolnăvi din nou.

Din discuția pe care o au Necati și Aziz aflăm că de fapt Necati l-a ucis pe Omer fiindcă voia să îl împuște pe tatăl său. Soția lui Aziz a auzit focul de armă și a crezut că Aziz l-a împușcat.

Când Marasli află că Mahur pleacă în America, merge la aeroport după ea ca să o oprească.
Savaş îi iese în cale și vrea să îl ucidă dar șeful lui îl oprește în ultimul moment.
Marasli ajunge la aeroport și îi spune lui Mahur că s-a îndrăgostit de ea. Mahur îl sărută însă apoi se urcă în avion.
În scena finală aflăm că încă de la început, scopul lui Marasli a fost să o facă pe Mahur să se îndrăgostească de el.

Acesta este rezumatul episodului 8 original.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.