Păzește-mă de mine episoadele 26,27 (rezumat)

1,276

Necati și Savas vorbesc despre planul lor de a distruge familia Turel. În timp ce Savas este nerăbdător să îi facă să plătească, Necati nu vrea să se grăbească. Se va răzbuna pe Aziz pentru că și-a ucis tatăl din cauza lui și vrea să îl rănească făcându-le rău lui Ilhan și lui Mahur și făcându-l să piardă totul.
Pe Marasli plănuiește să îl ucidă doar după ce se va logodi cu Mahur.
În același timp vrea să se răzbune pe șofer și pe soția lui prin fiica lor Behyie.

Ilhan îi spune lui Savas că nu vrea să se implice în afacerile lui. Savas nu insistă și îl lasă să creadă că nu îl va implica dar îi trimite fotografiile cu Ozan și soția lui.
Ilhan o confruntă pe Dilsah iar ea recunoaște că l-a înșelat. La finalul episodului, Ilhan îl ucide pe Ozan. Savas și Necati l-au urmărit și îl fotografiază.

Savas îl prinde pe Nevzat pentru a-i ajuta pe Acar și pe Sami să își recupereze marfa dar le spune să nu îl ucidă pe Marasli.
Marasli le dă marfa în schimbul lui Nevzat dar după ce își salvează prietenul, distruge camionul cu marfă.

Marasli s-a despărțit de Mahur fiindcă nu vrea să o rănească și știe că va fi devastată atunci când va afla adevărul. Mahur îi spune că nu poate să îl vadă zilnic și îl concediază dar Marasli insistă că doar el o va putea proteja și nu pleacă de lângă ea.
Mahur își amintește că Marasli i-a spus că bănuiește că Ozan este trădătorul care îl ajută pe Savas și se întâlnește cu el la restaurant să îl descoase. Ozan o derutează și mai mult și o face să creadă că Marasli lucrează pentru Savas.
Marasli află că sunt acolo și se duce la ei și îl bate pe Ozan. După aceea Mahur merge cu Marasli la studio și îi pune întrebări.
Sami îi întinde o capcană lui Marasli iar Mahur este împușcată în schimbul de focuri. Marasli pornește spre spital cu ea dar fiindcă sunt urmăriți de Sami, se opresc la o clădire abandonată și o ascunde pe Mahur până când se luptă cu el si oamenii lui. Sami îi spune că o va ucide și pe ea iar când Marasli este încercuit, se predă pentru a o salva pe Mahur.

Acesta este rezumatul episodului 10 original.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.