Păzește-mă de mine episoadele 28, 29, 30 (rezumat)

1,340

Sami l-a prins pe Marasli dar el îi împușcă pe oamenii lui și scapă cu ușurință. Sami fuge iar Marasli o duce pe Mahur la spital. Este rănită grav și e nevoie de intervenție chirurgicală.
Marasli este devastat și promite că se va răzbuna.
Familia lui Mahur îl învinuiește pentru că nu a protejat-o.
Aziz crede că Savas a împușcat-o iar când află că au fost dușmanii lui Marasli, îi spune să stea departe de ea.
Când Mahur iese din operație și se trezește, Marasli își ia rămas bun de la ea apoi pleacă după Sami. Agenta Nihal insistă să nu îl ucidă fiindcă o va pune și pe Zelis în primejdie și îl avertizează că nu va putea să îl mai protejeze și va fi arestat.

Acar îl trimite pe Sami la un prieten să îl ascundă de Marasli.
Marasli îl ucide pe Acar apoi află unde se ascunde Sami.
Partenerul de afaceri al lui Acar, Behram află că Acar a fost ucis și lucrurile se complică. Savas se înțelege cu el să preia afacerea lui Acar, care îi va aduce un mare profit dar fiindcă doar Sami știe locul unde este marfa, trebuie să îl protejeze de Marasli.
Savas este mai preocupat de afaceri decât de răzbunare dar Necati nu îl lasă să îl ucidă pe Marasli. Atunci Savas încearcă să îl sperie pe Marasli și trage focuri de armă asupra casei lui în timp ce Zelis se află acasă. Îl amenință că o va ucide dacă îl mai urmărește pe Sami dar nimic nu îl oprește pe Marasli. O duce pe Zelis la bona ei apoi pleacă spre locul unde se ascunde Sami. Savas ajunge chiar înaintea lui și încearcă să îl scoată pe Sami teafăr de acolo.
Maraşli îi doboară pe toți oamenii lor, unul câte unul, cu ajutorul lui Nevzat apoi îl ucide pe Sami în ciuda avertismentului lui Savaş.
După aceea, merge la Mahur la spital.

Ilhan vrea să divorțeze și să ia custodia fiului său. Când Dilsah îl amenință, el vrea să fugă în străinătate dar Necati îi va încurca planurile.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.