Păzește-mă de mine episoadele 4,5,6 (rezumat)

1,500

Crezând că cineva din familia Turel are legătură cu atacul în care a fost împușcată fiica lui, Marasli acceptă să o protejeze pe Mahur pentru a fi aproape de ei.
Deși Mahur ripostează, nu are de ales și acceptă bodyguardul la insistențele tatălui ei.
Familia ei îl invită să li se alăture la micul dejun și îl chestionează în legătură cu viața lui și activitatea în armată.

Marașli o însoțește pe Mahur peste tot pe unde merge.
Când ea se întâlnește cu amicele ei la un restaurant, Marașli observă că sunt urmăriți de omul lui Savaș și fără să știe ea, scapă de el. În timp ce se ocupă de el, Mahur pleacă singură în oraș iar Savaș merge după ea.
Marașli pleacă în căutarea ei și o salvează în ultimul moment. Mahur nu este conștientă de pericol și mereu se ceartă cu el.

Când merg la studio, prietena ei îi spune lui Marașli că Mahur a avut o cădere psihică când a murit mama ei și de aceea uneori poate fi imprevizibilă sau își descarcă furia pe cei din jur.
Mahur observă că rana lui pe care o are de când a salvat-o pe ea la ceremonia de premiere, începe să sângereze și insistă să îi permită să îl bandajeze.

Seara când se întorc acasă, Mahur află că Firuzan a demolat o clădire exterioară făcută de mama ei. Se ceartă cu ea și pleacă singură cu mașina. Marașli o urmărește într-o cursă periculoasă până când reușește să o oprească apoi o duce la un prieten de-al ei, unde se ține o petrecere. Mahur îi spune să plece că acolo este în siguranță dar el rămâne afară și o urmărește pe fereastră. Când vede că se îmbată până când își pierde cunoștința, merge după ea și o ajută să își revină apoi o duce la el fiindcă nu vrea să meargă acasă la ea.

Între timp, Aziz se întâlnește cu Savaș pentru a ajunge la o înțelegere iar Savaș îi cere să îi aducă fotografiile care sunt la Marașli.
Aziz merge să discute cu Marașli iar Mahur ascultă conversația lor și aude că Marașli are fotografiile și că i le dă tatălui ei.

Dimineața, Marașli se bucură când vede că Mahur o dă pe leagăn pe Zeliș și pentru prima dată de la acel incident, fiica lui zâmbește și se joacă cu cățelul.
Când Mahur se întoarce acasă, ia cardul cu fotografii din biroul lui Aziz fără să știe nimeni și îl înlocuiește cu altul prin care îi transmite lui Savaș că a predat fotografiile poliției.
Când Aziz și Marașli se întâlnesc cu Savaș pentru a-i preda fotografiile, apare poliția acolo și îl arestează pe Savaș.
Cu excepția lui Marașli, toți răsuflă ușurați crezând că au scăpat de pericol.
La secția de poliție, Mahur își ia rămas bun de la Marașli iar el îi dăruiește cartea pe care ea o căuta când a intrat prima dată în librăria lui.
Imediat după aceea, Savaș îi spune lui Marașli că nu se termină aici și că îi va face zile mai grele decât a avut în Afganistan.
Marașli i-a mințit pe cei din familia lui Mahur că a fost în Afganistan, deci doar unul dintre ei putea să îi spună despre asta lui Savaș. Atunci Marașli fuge după Mahur, o cheamă deoparte și îi spune că persoana care a vrut să o ucidă este cineva din familia ei.

Acesta este rezumatul episodului 2 original, care are în jur de 2 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.